Koji stil!

Selena Gomez pronašla je savršenu prirodnu nijansu laka za nokte

Pritom je olakšala potragu za lakom koji izgleda gotovo prirodno, a nokti pritom izgledaju blistavo, njegovano i uklapaju se u svaku prigodu.

Potraga za savršenim lakom za nokte nikada ne prestaje. Katkad je iscrpljujuće zamišljati kako će odabrana nijansa izgledati na noktima, a kada ga nanesemo, rezultat nije blistav. Pregledavanje lakova i naporno isprobavanje mogla bi olakšati Selena Gomez, koja je, kako se čini, pronašla gotovo pa savršen lak.

Njezin stilist za nokte Tom Bachik, koji se još brine za izgled noktiju Olivije Rodrigo i Jennifer Lopez objavio je video o toj manikuri u prirodnoj boji koju je osmislio za Selenu Gomez.

"Nikada nije pogrešno krenuti u pravcu prirodne boje noktiju, jednostavnost je uvijek u trendu. Nisam čak išao na francuski stil manikure kako bi nokti zablistali u što prirodnijem sjaju", kaže holivudski guru za manikuru s 550.000 pratitelja na Instagramu, prenosi Allure.

Riječ je o brendu Mia Secret (uz Gellux Gel za poliranje), a nokti holivudske glumice izgledaju senzacionalno. Pokazala ih je na nedavnom događanju Academy Museum Gala, gdje je njezin suzdržani look (u seksi smokingu) ocijenjen kao jedan od najelegantnijih. Na tom događanju dogodilo se sad već legendarno fotografiranje s Hailey Bieber, suprugom njenog bivšeg dečka Justina Biebera. Pokazale su da među njima nema nesuglasica, a kako je manekenka također poznata po besprijekornoj manikuri, njihov susret ocijenjen je i kao modni ‘dvoboj‘ manikura: čija je ljepša, blistavija i prirodnija?

Linker
25. travanj 2024 20:49