HIT FRIZURA

Raquel Mauri obožava trend koji je započela Kim Kardashian - i vi je možete kopirati

Supruga nekadašnjeg nogometnog reprezentativca Ivana Rakitića obožava trend koji je započela Kim Kardashian. Ovaj hit obožavaju mnoge zvijezde, a otkrili smo i par jednostavnih koraka kako možete postići ovaj izgled!

Španjolka Raquel Mauri rado prihvaća sve modne trendove, a jedan od posljednih koji smo primjetili na njoj, koji joj stoji fantastično, jest wet look. Riječ je o načinu stiliziranja mokre kose tako da ona izgleda elegantno i moćno, a žene diljem svijeta su u vrlo brzom roku objeručke prigrlile ovaj neobični trend.

Raquel se pohvalila na društvenim mrežama novim izgledom, dok je pozirala u bijeloj košulji-haljini. Cijeli outfit je upotpunila torbicom s potpisom Louisa Vuittona, a još jedan detalj ukrao je pažnju. Iako bi se rijetko usudili nositi čizme u kolovozu, odvažna Španjolka izabrala je popularne kaubojske čizme od brušene kože.

Efekt mokre kose među prvima je popularizirala američka reality zvijezda Kim Kardashian, pa je preko noći postala jedna od prepoznatljivih frizura reality zvijezda. I dok možda ne možemo iskopirati u potpunosti njezinu garderobu, postoji jedna stvar koju svi možemo učiniti poput Kim, a to je njezina kosa.

image

Kim Kardashian

E!/PLANET/PROFIMEDIA

Ovo su koraci pomoću kojih možete sami napraviti wet look kod kuće:

  1. Smočite kosu
  2. Odaberite pravi gel za kosu
  3. Nanesite gel na svoje korijene i dužine.
  4. Počešljajte kosu unatrag
  5. Poprskajte korijen kose sprejem za sjaj a zatim i uzduž kose do kraja vrhova

Još jedna zvijezda koja se pronašla u ovom trendu je i atraktivna američka glumica Megan Fox.

Linker
19. travanj 2024 01:11