sve za ljepotu

Radite li i vi ovo? Gwyneth Paltrow svako jutro započinje ovom navikom

Svojim obožavateljima dala je detaljan uvid u svoju jutarnju wellness rutinu, a koristi čak i proizvode svoje glumačke koelgice.

Bivša glumica, a sada vlasnica tvrtke Goop za ljepotu i wellness, Gwyneth Paltrow, svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila svoju dugogodišnju jutarnju naviku.

Naime, Paltrow je dobila zahtjev od jedne svoje obožavateljice da pokaže svoju jutarnju wellness rutinu, što je vlasnica Goopa oduševljeno prihvatila. Na Instagram storyjima objavila je fotografije nekih svojih alata bez kojih ne može, a jedan od njih je i Boka Rasana strugač za jezik od nehrđajućeg čelika.

image

Gwyneth Paltrow

GOOP/PLANET/PROFIMEDIA

"Započinjem dan struganjem jezika i oil pullingom", otkrila je Paltrow. Inače, oil pulling je tehnika mućkanja biljnog ulja u ustima, a ayurvedska medicina vjeruje da se tako može poboljšati zdravlje zubi i usne šupljine. Ulje, primjerice kokosovo, trebalo bi izvući sve bakterije iz usta. Paltrow strugalicom pak uklanja naslage i bakterije s jezika.

Osim toga, Paltrow je otkrila da zatim "prakticira transcendentalnu meditaciju koja potiče opušteno stanje uma", a zatim ima intenzivni plesni trening u svom studiju.

Nakon što se dobro iznoji i otušira, prakticira suho četkanje nogu i stopala, zatim na kosu nanosi vlastiti serum za obnavljanje i proizvode brenda Lolavie, iza kojeg stoji Jennifer Aniston. Osnivačica Goopa svoju jutarnju rutinu završava ispijanjem soka od celera, a pronašla je i, kako kaže, najkorisniji wellness alat - Myotape trake za spavanje zbog kojih bolje diše na nos tijekom noći.

image

Gwyneth Paltrow s osam milijuna obožavatelja dijeli svoje savjete o ljepoti.

JASON MERRITT/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Gwyneth je nedavno otkrila da njezine savjete o zdravijem stilu života i ljepoti slijedi više od osam milijuna pratitelja, ali ne i njezin vlastiti sin.

"Učinila sam sve što sam mogla. Moses je u fazi kada od mene jedva prihvaća vitamine”, rekla je Paltrow. S druge strane, njezina kći Apple voli isprobavati kreme, mlijeka za tijelo i kopirati maminu beauty rutinu, a čak zajedno i vježbaju pilates s trenericom slavnih, Tracy Anderson.

Linker
19. travanj 2024 02:10