Aspen blond

Odala je North: Kim Kardashian ima hit boju kose, no skriva je perikama

Posljednjih mjeseci Kim je postala majstorica transformacije te se počela igrati svojom bojom kose - uz pomoć ekstenzija i perika uspjela je zbuniti javnost, no sada je njena kći otkrila koja joj je prava boja.

Jedan od mnogih prepoznatljivih aduta Kim Kardashian svakako je i njena duga njegovana kosa koja je sve do prošlog proljeća bila svilenkasta i crna. Otkako je u svibnju prošle godine uz haljinu Marilyn Monroe izblajhala kosu u platinastu, Kim je u više navrata do sad za različite editorijale i pojavljivanja u javnosti znala mijenjati boju. Stoga nitko sa sigurnošću nije mogao znati koja je boja njena stvarna, a što su perike. No tome je stala na kraj njena najstarija kći North, koja je objavila video na njihovom zajedničkom TikTok profilu.

image

Kim Kardashian u posljednje vrijeme počela se pojavljivati s tamnijom blond nijansom

ANGIE MARTINEZ/PLANET/PROFIMEDIA

Mama Kim sjedi u pidžami na krevetu, s minimalno šminke i mokre kose, sa slike je vidljivo da je influencerica i poduzetnica i dalje ostala na ‘plavom spektru‘, ali joj je boja ipak nešto tamnija od platinaste. Popularna ‘Aspen blond‘ nijansa specifična po toplim tonovima boje meda je prava trenutna boja kose Kim Kardashian. Također vidi se da joj je duljina kose znatno kraća od one kakvu vidimo na Kiminim profilima ili u javnosti.

Iako Kim već neko vrijeme pokazuje tu trendi boju na svojoj glavi, majstorica prezentacije, nedavno je počela nositi i tamnu periku te se sve češće pojavljivati kao crnka. Boje na glavi izmjenjivala je iz dana u dan, tako da je bilo očito kako je riječ o jako dobrim perikama.

No, North je otklonila sve dileme njihovim slatkim videom. Mama i kći u božićnom su videu pjevušile na pjesmu "Baby, It‘s Cold Outside", baš u skladu s proteklim blagdanima. Kosa reality zvijezde, bez umetaka, perika i frizure izgleda mnogo kraće i tanje nego što smo naviknuli, a brojni komentari njihovih pratitelja primijetili su i da je ‘blajhanje‘ uzelo danak.

image

Prava kosa Kim Kardashian

TIKTOK KIM AND NORTH

"Doslovno je imala najljepšu svilenu crnu kosu, ikad", samo je jedan od mnogih komentara.

Kardashianka je svoju odluku da drastično primijeni boju kose u svibnju, prije pojavljivanja na Met Gali, objasnila u intervjuu za Vogue istog mjeseca. "Htjela sam fizičku promjenu također, mislila sam da pričekam i učinim ju za to, provela sam cijeli dan bojeći kosu - punih 14 sati - kako bi ju dobila", objasnila je Kim tada.

image

Na Met Gali prvi je put pokazala platinastu kosu

HULU/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ostatak godine gledali smo ju kao platinastu plavušu s modernim tamnim izrastom, zabavljala se kao rasna plavuša u Milanu gdje je uz Dolce & Gabbanu predstavila svoju prvu kolekciju i reviju. Zatim je snimila i retro editorijal vlastitih kupaćih kostima, a s bujnom platinastom fen-frizurom koja je podsjećala na neka davna vremena.

image

Kim s Domenicom Dolceom i Stefanom Gabbanom

MIGUEL MEDINA/AFP/PROFIMEDIA
image

Kim u kampanji za SKIMS kupaće kostime

BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nakon što se platinastom bojom poigrala na sve moguće načine, pred kraj godine otkrila je toplije nijanse na glavi. Očito je Kim svoj povratak u brinetu odlučila usporiti, ali je kosu pobojala u trenutnu ‘it‘ boju sezone - "Aspen blond".

image

Bella Hadid također je nedavno odabrala ovu hit boju

PLANET PHOTOS/PROFIMEDIA

Sličnu nijansu odabrala je i poznata manekenka Bella Hadid, koja je također prije blagdana svoje duge tamnosmeđe slapove kose pobojala u ovu hit nijansu.

Linker
25. travanj 2024 17:47