iz svijeta ljepote

Za bajkovit izgled: Kozmetički brend Colour Pop izbacio make up kolekciju Bambi

Kozmetički brend Colour Pop posvetio je kolekciju šminke jednom od najomiljenijih Disneyevih likova - neodoljivom Bambiju. Kolekcija puna pastelnih nijansi idealna je za razigrano proljeće, a kao kruna make up linije, stižu velike umjetne trepavice, za pogled kao iz crtića.

Samo za naodvažnije i najromantičnije zaljubljenice u make up novitete, brend Colour Pop donosi kolekciju inspiriranu Bambijem.

Kozmetički brend koji već dulje vrijeme surađuje s Disneyem, izbacio je 11 novih proizvoda pod imenom The Disney Bambi X Colourpop, baš u vrijeme za proljeće.

U kolekciji se nalaze palete sjenila, olovke za oči, sjajila za usne, svjetlucavi puder i umjetne trepavice za neodoljiv pogled, baš kao s filmskog platna.

image
Umjetne trepavice zaokružit će "Bambi look"
COLOURPOP VIA BEST IMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Boje su odvažne, ali nosive, baš poput onih koje prevladavaju u "crtanoj šumi", a naglasak je na ljubičastim nijansama koje će biti veliki hit nadolazeće sezone.

image
Ljubičasta sjenila biti će hit ovog proljeća
COLOURPOP VIA BEST IMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Uz ljubičastu paletu, kojoj beauty portali predviđaju veliki uspjeh, tu su i palete u zelenim, plavim i smeđim tonovima, koje se mogu kombinirati na razne načine.

image
Masne olovke za oči mogu poslužiti u umjesto sjenila
COLOURPOP VIA BEST IMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Sve to upakirano je u neodoljive, nježno žute kutije s likovima iz crtića "Bambi".

image
Svjetlucavi puder još je jedan hit iz zanosne "Bambi" kolekcije
COLOURPOP VIA BEST IMAGE/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Linker
16. travanj 2024 06:32