DIRTY LEMON

Voda i aktivni ugljen kao najjači saveznici ljepote

Je li moguće da je napitak koji izgleda, miriše i ima okus poput vode odgovor na sve vaše beauty probleme? Odgovor je – moguće je. Sve donedavno, kozmetička industrija se oslanjala samo na blagotvorni učinak proizvoda koji se nanose na tijelo, a sada se na tržištu pojavljuje sve više onih koji na organizam djeluju – iznutra. Jedan od brendova koji zagovara filozofiju “tekuće ljepote” je i Dirty Lemon: njihova voda obogaćena limunom i aktivnim ugljenom.

Aktivni ugljen nije nikakva novost u beauty industriji: koristi se za izbjeljivanje zubi, čišćenje pora, piling… Također, poznata je njegova djelotvornost pri rješavanju probavnih tegoba. On na sebe navlači toksine iz organizma koji se na taj način izlučuju umjesto da tumaraju bespućima tijela: Dirty Lemon [detox] koristi upravu tu sposobnost aktivnog ugljena kako bi pomogao pri detoksikaciji organizma. Osim demineralizirane vode, aktivnog ugljena te limunovog i limetinog soka napitak je obogaćen korijenom organski uzgojenog maslačka i đumbira, a sadrži samo deset kalorija.

/ Dirty Lemon

Osim detox varijante, Dirty Lemon u svojoj paleti ima još tri specijalizirana napitka: [energy] je obogaćen ekstraktom zelenog čaja i sibirskog ginsenga, [skin+hair] tekućim hijaluronom i crvenom djetelinom, a [sleep] kamilicom i pasiflorom. Ako ste spremni na ispijanje (navodno) čudotvornog crnog napitka, za tjednu dozu – šest bočica od gotovo pola litre – morat ćete izdvojiti 65 dolara.

/ Dirty Lemon
Linker
16. travanj 2024 07:25