Od ruževa do highlightera

Tom Ford kolekcija make-upa dolazi u Hrvatsku: Već znamo kojih pet proizvoda želimo ispod bora

Tom Ford parfemima, koji su u hrvatskim drogerijama od 2017. godine, uskoro će se pridružiti i njegova make-up kolekcija prepuna divnih proizvoda za svakodnevne i večernje lookove. Izabrali smo pet proizvoda koje bismo voljeli naći ispod bora.

Iako je početkom devedesetih bio kreativni direktor Guccija, američki dizajner Tom Ford napravio je dobar potez kada je otišao iz ove poznate modne kuće i 2006. pokrenuo vlastiti brend. Najpoznatiji po sunčanim naočalama i parfemima, Ford se 2011. odlučio okušati u beauty svijetu, pokrenuvši vlastitu make-up kolekciju koja će uskoro biti dostupna i u Hrvatskoj.

Tako će se parfemima, koje smo u hrvatskim parfumerijama mogli kupiti od 2017., pridružiti i make-up s poznatim Tom ford logoom. Dan prije Badnjaka, 23. prosinca, Müller poslovnica na Trgu Bana Jelačića dobit će prvi Tom Ford counter u Hrvatskoj. Od proizvoda moći ćete birati između ruževa, paleta od četiri sjenila za oči, olovaka za oči i obrve, pudera i korektora. Osim toga, na policama će se nalaziti i popularni "Shade and Illuminate" bronzer i "Highlighter duo".

Što se tiče samih kolekcija, u Mülleru će biti dostupne tri kolekcije:

Classic Collection - karakterizira ga glamurozno pakiranje u boji mahagonija sa zlatnim detaljima, a obuhvaća palete sjenila klasičnih nijansi, mono sjenila i ruževe.

Soleil Collection - većinom se sastoji od bronzera i highlightera za postizanje osunčanog izgleda.

Extreme Collection - palete, ruževi i sjajila u sjajnom, srebrnom pakiranju idealni za eksperimentiranje.

Kako jedva čekamo isprobati Tom Ford make-up, odabrali smo pet proizvoda u koje vrijedi uložiti.

"Nude Dip" paleta sjenila

Ova paleta s četiri sjenila idealna je za svakodnevne lookove jer sadrži neutralne, suptilne nijanse, ali njome možete kreirati i nešto mekanije smokey-eye lookove.

Lip spark ruž u nijansi "Stunner"

Crveni ruž neizostavan je dio kozmetičke torbice, a "Stunner" nijansa pristaje svima. Tom Ford napominje da je riječ o formuli koja se lako nanosi i ugodna je na usnama te sadrži sitni glitter koje daju predivan sjaj usnama.

Sheer Highlighting Duo

Highlightera nikad dosta, a najpraktičniji su oni u prahu i kamenu poput ovog simpatičnog dua koji stane u svaku torbicu. Daje suptilan sjaj, a koristi se tako da se pomiješaju dvije nijanse koje potom nanesete na dio lica koji želite istaknuti.

Translucentni puder

Translucentni puder u prahu odgovara svakom tonu kože i prekriva nepoželjan sjaj. Kako je fino mljeven, ne ostavlja brašnasti efekt niti težak osjećaj na licu. Odlična putna stvarčica koja ne zauzima puno mjesta u torbi.

Rumenilo u nijansi "Frantic Pink"

Rumenila breskvastih nijansi odlično osvježavaju lice, a "Frantic Pink" odgovarat će gotovo svima. Iz Tom Forda poručuju da je ovo rumenilo bogato pigmentirano, baršunaste teksture i sadrži sitne biserne čestice koje obrazima daju zdravi sjaj.

Linker
19. travanj 2024 21:21