Procvat posla

Teška privatna i uspješna poslovna godina Mirande Kerr: Ničemu od toga nije se nadala

Bivši supermodel, danas kozmetička poduzetnica, širi svoje poslovno carstvo i tuguje zbog gubitka bake i djeda koji su je odgojili.

U pandemiji je došlo do preslagivanja snaga na tržištu, neki su poslovi nestali, a neki su u ekspanziji. Tako je zahvaljujući globalnoj fokusiranosti na zdravlje i interesu za ‘clean beauty’ bivši supermodel Miranda Kerr (38) doživjela veliki poslovni uzlet sa svojom KORA Organics - kozmetikom od certificiranih sastojaka iz organskog uzgoja. KORA Organics ima, naravno, svoj web shop, a nova ekspanzija tek slijedi - Miranda će svoje proizvode odsad prodavati putem najveće svjetske internetske trgovine Amazon.com. Tim povodom izjavila je da je to priželjkivala od prvog dana, otkako je 2009. pokrenula brend, te da i ona sama kao zaposlena mama trojice dječaka - jednog sina ima s glumcem Orlandom Bloomom, a dvojicu s osnivačem Snapchata Evanom Spieglom - već godinama kupuje online.

Čitajte i: Otkrila tajnu: Kako Miranda Kerr balansira u svim svojim ulogama i pritom izgleda savršeno?

Miranda Kerr, koja se proslavila kao prva Viktorijina anđelica iz Australije (modeli za rublje Victoria's Secret redom su najljepše i najbolje građene manekenke na svijetu), pametnim je ulaganjem stekla bogatstvo od 60 milijuna dolara - a u pandemiji je njena vrijednost još narasla zahvaljujući dobro organiziranoj internetskoj trgovini. U tom je periodu, doduše, doživjela i emotivne gubitke, o čemu je nedavno pričala za Marie Claire. U tom intervjuu otkrila je da je početkom godine ostala bez bake i djeda, koji su je odgojili.

- Moji roditelji su bili jako mladi kad sam se ja rodila, stalno su radili pa su me s punim povjerenjem povjerili baki i djedu - rekla je. Djed je dugo bolovao od raka i umro je u veljači, a baka je otišla tri tjedna nakon njega - od slomljenog srca.

Čitajte i: Moderna obitelj Orlanda Blooma! Razvod nije poremetio odnose, njegova bivša s Katy Perry velika je prijateljica

I Mirandi je srce napuklo od tuge zbog tog gubitka, a prazninu joj popunjavaju njeni sinovi Flynn (10), Hart (3) i Myles (2) te skladan brak s milijarderom Spieglom. U odličnim je odnosima s bivšim mužem Orlandom Bloomom, a pogotovo s njegovom suprugom pjevačicom Katy Perry, za koju je izjavila da je „voli više nego Flynnovog tatu”.

Linker
19. travanj 2024 08:50