Pariški šik na usnama

Sve zbog jednog crvenog ruža: Kako je jedna serija inspirirala vodeće beauty kuće da obogate blagdansku kolekciju

Ključni detalj Lilynog savršeno našminkanog lica njezin je ruž. Donosimo nekoliko crvenih nijansi koje su ove zime touche pariškog šika.

Trendovi dolaze i prolaze, no sve što nam stiže iz Pariza - a tiče se mode i ljepote - postojano je neodoljivo. Stoga ne čudi uspjeh serije ‘Emily u Parizu’, u kojoj glavna glumica Lily Collins neumorno mijenja frizure, šminku i odjevne kombinacije (i sve to u najblistavijim vizurama Grada svjetlosti): radnja je tu nebitna, ali svi pamte lijepe slike koje gledatelja vode na lijepa mjesta i preplavljuju ga lijepim osjećajima.

Među tim zadivljujućim prizorima je i savršeno našminkano Lilyno lice, nerijetko s crvenim ružem na usnama, pa je ta ‘najvažnija sporedna stvar na svijetu’ - crveni L’Absolu Rouge - u središtu make-up kolekcije Emily in Paris, koju je Lancôme lansirao baš uoči početka emitiranja druge sezone na Netflixu 22. prosinca.

image

Lancome ruževi

LANCOME

Kolekcija koja sadrži nekoliko kultnih Lancôme proizvoda u specijalnoj ambalaži lansirana je u ograničenoj količini - no crveni ruž, kao sinonim pariškog šika, nude i neke druge francuske kuće.

image

Ruževi inspirirani serijom 'Emily u Parizu'

PRESS

Givenchy Le Rouge Xmass, 268 kn

Naj Oleari Pearly Romance ruž, 142,40 kn

Chanel Rouge Allure iz blagdanske kolekcije, 336 kn


Čitajte i: Emily je i dalje u Parizu, ali i na Azurnoj obali: Sprema nove modne ludorije, no ulazi i u ljubavne i poslovne zaplete

Linker
13. travanj 2024 18:43