Razveselite je

Što pokloniti mami koja uvijek ima vremena za sve, osim za sebe? Imamo super ideje

Nastojte biti uz svoju majku što češće i nikako nemojte zaboraviti one posebne prigode kada je možete obasuti pažnjom i stvoriti nove uspomene. Prva takva prilika je već 8. svibnja!

Koliko često zagrlite svoju mamu? Kada ste posljednji put s njom sjeli i razgovarali? Mislite li da zna koliko vam znači?

U brzoj i ponekad okrutnoj, modernoj svakodnevici sve se češće otuđujemo od naših majki, zaboravljamo na njih dok stremimo k svojim ciljevima i sve nam je drugo nekako bitnije i preče.

Sve se više sociologa u posljednjem desetljeću bavi ovom temom. Većinom su djeca odgovorna za pucanje odnosa s roditeljima, potvrdila je to jedna američka studija u kojoj su ispitanice bile majke u dobi od 65 do 75 godina s najmanje dvoje djece. Rezultati su pokazali da čak 62 posto ispitanica ne razgovara s djecom i po mjesec dana. Uz to, 11 posto majki istaknulo je da se osjeća otuđeno od svog djeteta te da zbog toga iznimno žali.

image
L‘Occitane

Nemojte dopustiti da se i u vašem životu ponovi ovakav scenarij. Sjetite se koju ulogu i značaj majka ima u vašem životu. “Mama” je često prva riječ koju izgovorimo kao bebe dok tek upoznajemo svijet, a upravo su nas majčine sigurne i meke ruke čvrsto držale od trenutka kada smo se rodili, prohodali, prvi put pali… Majke su nam životne suputnice, prve prijateljice, rame za plakanje, životne učiteljice i idoli. Baš kao što su nas one, pune bezuvjetne ljubavi, znale razmaziti dok smo bili djeca, sada je, pak, vrijeme da mi razmazimo svoje mame. Dajte joj do znanja da cijenite sve što je napravila i što još uvijek radi za vas, poklonite joj ljubav, pažnju, zahvalnost te ono najdragocjenije, svoje vrijeme.

Dan za obasipanje ljubavlju

Nastojte biti uz nju što češće i nikako nemojte zaboraviti one posebne prigode kada je možete obasuti pažnjom i stvoriti nove uspomene. Prva takva prilika je već 8. svibnja, kada se ove godine slavi Majčin dan. Razne zemlje svijeta slave majke i majčinstvo na različite datume, a kod nas se Majčin dan tradicionalno obilježava druge nedjelje u svibnju.

image
L‘Occitane

Vječni klasik koji će razveseliti svaku majku je buket cvijeća, kojeg sada u proljeće ima napretek, no koliko god ono bilo prekrasno i mirisno, brzo će uvenuti. Ako, pak, želite poklon koji će vašu mamu uvijek iznova podsjetiti na vas i na to koliko vam znači pametnije je pokloniti joj L'Occitane prirodnu kozmetiku za njegu lica, tijela i kose koja je inspirirana tajnama ljepote s juga Francuske.

Svaki put kada izvadi iz torbice kremu kako bi namazala ruke, kada osjeti fini miris parfema ili nježnog mlijeka za tijelo te kada u kupaonici ili na svom stoliću za uljepšavanje vidi elegantne bočice L'Occitane kozmetike u toplim bojama – sjetit će se vas i instantno će joj se pojaviti osmjeh na licu, koliko god joj dan možda bio težak.

image
L‘Occitane

Rituali mirisne njege

Majke svakodnevno žongliraju mnogim ulogama i zbog toga zaslužuju naše divljenje i zahvalnost. Kuhaju, čiste, vode brigu o kućanstvu, o djeci, o suprugu, ukratko – sve imaju pod kontrolom. Čak i svoje slobodno vrijeme poklanjaju drugima, posebice svojoj djeci. Zato, za ovaj Majčin dan, poklonite joj sve što joj je potrebno kako bi se opustila i napunila energijom potrebnom za nove pobjede. Upravo to nudi poklon set Mamino večernje opuštanje s proizvodima za potpuni reset, mirisnu atmosferu i dubinsku hranjivu njegu.

image

L'Occitane set Mamino večernje opuštanje

L‘Occitane

Uz Booster za noćnu njegu lica koža će ponovno biti svježa, razbuđena i sjajna, maska za spavanje pomoći će osigurati dragocjene sate sna, maglica za dom kreirat će neodoljivu mirisnu atmosferu bijega u Provansu, a karite krema za ruke pružit će luksuzni osjećaj njege za predivne ruke koje svakodnevno brinu o drugima. Biti mama je najteži, najodgovorniji i najljepši posao zato svaka mama zaslužuje trenutak mira samo za sebe kada može nesmetano uživati u svojim malim ritualima mirisne njege. Korisne i kvalitetne preparate pronaći ćete i u L'Occitane Immortelle Reset kolekciji temeljenoj na inovativnoj formuli koja dubinski obnavlja kožu te briše tragove stresnog života s lica. Prodajni hit ove kolekcije je Booster za noćnu njegu lica čiji je glavni sastojak ekološki dobiveno eterično ulje smilja. Ono je bogato aktivnim molekulama i jedinstvenim anti-age svojstvima koji svojom izvanrednom snagom, već nakon jedne noći čini kožu odmornom, blistavom i mladolikom.

image
L‘Occitane

Moć mirisa i okusa

Svu ovu kozmetiku karakterizira i iznimno ugodan miris, stoga, ako je poklonite svojoj majci nesumnjivo će i vas uvijek podsjećati na lijepe trenutke koje ste s njom proveli. Olfaktivna komponenta jednako je važna poput, primjerice, gustativne komponente najslasnijih jela koje vam je majka pripremala dok ste bili mali. Već prvi zalogaj ima moć odvesti vas natrag u djetinjstvo, poput Prousta i Madeleine kolačića. Možda ste imali prilike jesti delicije najpoznatijih svjetskih chefova, no mnogi će se složiti da nema do maminih specijaliteta. Zna to i slavni nogometaš Cristiano Ronaldo koji obožava bacalhau a bras kojeg mu redovito priprema njegova mama Dolores Aveiro, a riječ je o portugalskom jelu od slanog bakalara, krumpira i jaja.

image
L‘Occitane

Za predane mame poput Dolores koje dane vole provoditi u kulinarskim avanturama okružene parom iz lonaca, vrućinom i intenzivnim mirisima koji se znaju uvući u svaku poru, idealan je L'Occitane set Uljepšavajući Badem koji će im omogućiti da na kraju dana budu njegovane i opuštene uz umirujući miris badema. Ulje za tuširanje, koncentrirano mlijeko za tijelo, shake za tuširanje, piling maslac, šampon za kosu i mnogi drugi kozmetički preparati iz L'Occitaneove kolekcije Badem oduševit će mamu koja zna važnost kvalitetnih sastojaka, kako u kuhinji tako i u beauty svijetu. Riječ je o jednoj od najpopularnijh linija s čuvenim bademom koji je poznat po svojim hranjivim svojstvima i neodoljivom mirisu.

image

L'Occitane set Uljepšavajući badem

L‘Occitane

S druge strane, nova L'Occitaneova kolekcija Osmanthus oduševit će ljubiteljice prirodnih nota i cvjetno-voćnih baršunastih mirisa. Kreiranjem ove kolekcije, L'Occitane i njegovi suradnici htjeli su odati počast predivnom, sićušnom žutom cvijeću imena osmantus koji raste u samom srcu kineskog mjestašca Guilin. Gel za tuširanje, mlijeko za tijelo i krema za ruke u L'Occitane Otkrivajućem setu Osmanthus moćnim mirisom donose priču o Dalekom istoku obasjanim suncem Provanse. Za mame koje vole putovati i otkrivati čuda u novim zemljama i egzotičnim lokacijama ova je kolekcija odličan odabir jer će ih mirisna sinergija tradicije i prirodne ljepote na trenutak transportirati u te čarobne krajeve, daleko od zamorne svakodnevice.

image

L'Occitane Otkrivajući set Osmanthus

L‘Occitane

Spokoj prirode

Kako bi se odmakle od toga mnoge žene spokoj pronalaze u prirodi, u svom vrtu ili na balkonu jer, zaista, ima nešto iscjeljujuće u radu sa zemljom, cvijećem i biljem, na svježem zraku i laganom povjetarcu. Upravo ta neukrotiva sloboda pretočena je u mirisnu kompoziciju s aromama divlje trave i trnovitog cvijeća koja krasi Herbae par L'Occitane kolekciju kozmetike koja donosi autentičnu gracioznost botaničke sile.

image

L'Occitane set Herbae Sauge Sclarée

L‘Occitane

Poklonite svojoj majci L'Occitaneov Herbae Sauge Sclarée set u kojem su mlijeko za tijelo, gel za tuširanje, mirisni sapun i krema za ruke ako je tip žene koja se ne boji pokazati svoju jednostavnu, spontanu i slobodnu ljepotu – zasigurno će se oduševiti.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s L'Occitaneom.

Linker
09. travanj 2024 11:04