BLAGDANSKA POSLASTICA

Stigli su beauty adventski kalendari! Izdvojili smo deset najslađih zbog kojih ćete Božić dočekati mirišljavi i ‘obnovljeni‘

Dok neki brendovi svake godine nude limitirana izdanja adventskih kalendara, postoje oni koji su ih ove godine izbacili po prvi put. Najčešće su kombinacija skincare i make up proizvoda, ali ima i ponekih iznenađenja.

Sjećate li se onog iščekivanja kada ste bili manji i glavni cilj u danu bio vam je pojesti čokoladicu iz adventskog kalendara? Neki su čokoladni užitak pojeli i prije Božića, dok su drugi na taj način vježbali disciplinu. A kako postići tu disciplinu kada si ipak negdje 20-ak, 30-ak godina stariji, a da pritom imaš jednaku dozu entuzijazma? Odgovor su skincare i beauty proizvodi koji i ove zime imaju svoje "beauty adventske kalendare". Mnogi brendovi izbacili su ih već u rujnu, a možete birati - hoćete li ih otvarati 12 dana prije Božića ili pak 24. Pretežito su namijenjeni ženama, no ni ove godine muškarci nisu ostali zakinuti za omiljene proizvode. Izdvojili smo deset beauty kalendara raznih kozmetičkih i skincare brendova koji se na njihovim web shopovima mogu nabaviti već danas. Ali, do odbrojavanja pričekajte odgovarajući datum...

image
Revolution, 80 funti
REVOLUTION

Pretežito make up brend Revolution za svoj adventski kalendar odabrao je najpopularnije proizvode - Reloaded paletu sjenila za oči, ruževe Satin Kiss, highlightere, bronzere, sjajila za usne, ali još mnogo toga. Ostane vam i kutija u kojoj možete trajno čuvati njihovu šminku.

image
L'occitane, 99 funti
L‘OCCITANE

U adventskoj kutiji L'occitanea nalaze se 24 proizvoda, od mirisa, preko skincare proizvoda do mirisnih losiona za tijelo i krema za ruke. Napravili su kombinaciju najprodavanijih stvari, ali i onih koji su na tržištu posljednjih nekoliko mjeseci. Odlično za sve one koji još nisu probali njihov asortiman, a željni su ga isprobati po pristupačnijim cijenama.

image
Kiehl's, 90 dolara
KIEHL‘S

Iza svakih vratašca brenda Kiehl's nalaze se njihovi najpopularniji proizvodi koje kupci preferiraju već 170 godina. Posebno izdanje inspirirano je New Yorkom u blagdansko vrijeme, a kalendar u eco-friendly pakiranju, u pretežito zelenoj i crvenoj boji, dizajnirao je umjetnik Marylou Faure.

image
Jo Malone, 325 funti
JO MALONE

Advetski kalendar brenda Jo Malone izdvaja se nešto višom cijenom, ali i sastavom. Limitirano izdanje najboljih mirisa za dom i tijelo šteta je propustiti. Svi mirisi dolaze u bočici od 30 mililitara.

image
Dove, 20 funti
DOVE

Dove adventski kalendar kroz dvanaest dana nudi nekoliko različitih proizvoda, od šampona, regeneratora, mlijeka za tijelo do gumica i ogledala. U dominantnim zlatnim i plavim bojama, odiše porukom koju je brend i želio poslati - uoči blagdana najpotrebniji su nam mir i osvježenje.

image
Clinique, 95 funti
CLINIQUE

Kako je brend naveo na web shopu, Clinique nudi 24 malene poslastice s kojima ćete si uljepšati nadolazeće blagdane. Losioni, dnevne kreme, rumenilo, kist za stavljanje bronzera, gel za skidanje šminke...sve se to može pronaći u njihovoj verziji adventskog kalendara.

image
Clarins, 65 funti
CLARINS

Skincare i make up. Ovo je kombinacija koju nudi brend Clarins, a prednost je svakako što od svih proizvoda u kalendaru možete složiti svoju skincare rutinu zbog koje će onda naneseni make up izgledati bolje nego ikad.

image
ASOS, 75 funti
ASOS

Britanski prodavač odjeće i kozmetike ASOS i ovog Božića ima iznenađenje. Njihov adventski kalendar oslanja se na 24 različita brenda skincarea i kozmetike, primjerice brendove Ordinary, Urban Decay, Estee Lauder, a u ponudi imaju i platnenu torbu te maramu i češalj.

image
Rituals, 89,90 funti
RITUALS

Brend Rituals ima dva različita adventska kalendara, barem po dizajnu, dok su proizvodi u njemu identični. Možete birati između Božića na amsterdamskim kanalima ili idilične blagdanske atmosfere u malenom selu.

image
Bobbi Brown, 102 funte
BOBBI BROWN

Ovo je prvi adventski kalendar beauty brenda Bobbi Brown i toliko je sladak da ćete ga odmah poželjeti kupiti. Sadrži dvanaest proizvoda. Pomno je smišljen tako da vam za glam blagdanski look neće trebati ništa više osim njihovih proizvoda. U pakiranju je maskara, bronzer, sjenila za oči, primer...

Linker
19. travanj 2024 21:30