Nježna učinkovitost

Stigla je dermatološka linija kozmetike koja će oduševiti sve s osjetljivom kožom

Lansirani su proizvodi koji sadrže osnovne sastojke potrebne fragilnoj koži, a tajna leži u sastojku prepunom umirujućih molekula i organskoj hidrataciji.

Osobe s osjetljivom kožom najbolje znaju koliko je teško pronaći idealne proizvode za beauty rutinu, a isto vrijedi i za one sa suhom kožom te za one čija je koža sklona alergijskim reakcijama. Isprobavanje različitih proizvoda katkad može biti i veoma bolno, no jeste li znali da postoji žitarica koja ima umirujuća svojstva, a odlična je upravo za osjetljive tipove kože?

Brend čije prvo slovo A dolazi od riječi Avoine (zob) i DERMA za dermatološki već 40 godina brine o prirodno fragilnoj dječjoj koži, koži odraslih, o suhoj koži, koži sklonoj alergijskim reakcijama, ali i zreloj koži kojoj je potrebno vratiti udobnost - svim tipovima fragilne kože kojima je potrebno pružiti zaštitu i obnavljati kožnu barijeru. Sada obilježavaju 40. godišnjicu, a iz godine u godinu unapređuju svoju ekspertizu i proizvode.

image

Brend A-DERMA već 40 godina brine o prirodno fragilnoj dječjoj koži.

PRESS

Priča brenda započinje sedamdesetih godina prošlog stoljeća kada se Pierre Fabre, farmaceut i strastveni botaničar iz Castresa, posvetio uzgoju zobi, zanemarene biljke, koja je od davnina korištena u medicinske svrhe. Bio je to početak opsežnih istraživanja ove biljke koja se i danas provode u jugozapadnoj Francuskoj. A upravo je 1982. u dermatološkim laboratorijima proizveden prvi proizvod na bazi zobi - A-DERMA dermatološki sindet. Kako su istraživanja napredovala, rezultati su počeli sve više isticati posebnu vrstu bijele zobi: Rhealba® zob, jer je najbogatija umirujućim molekulama. Biljno blago koje se rađa i raste uz poštivanje principa organske poljoprivrede, ova jedinstvena zob, odabrana između 26.000 različitih sorti, promijenila je sve te postala zaštitnim znakom ovoga brenda.

Danas, 40 godina nakon kreiranja prvog proizvoda, A-DERMA nastavlja s inovacijama te predstavlja prvu dermatološku i certificiranu organsku liniju za njegu lica, BIOLOGY.

Ova linija zadovoljava potrebe svih tipova fragilne kože zahvaljujući otkriću novog djelatnog sastojka, soka Rhealba® zobi, prvog organskog ekstrakta brenda, koji djeluje uravnotežujuće te hidrira kožu. Uz organski sok Rhealba® zobi, u BIOLOGY proizvodima nalazimo i ekstrakt maslačka, koji s kože odstranjuje čestice onečišćenja. Cijela linija je jednostavna i potpuna, sastavljena od sedam proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svih tipova fragilne kože. Ovi proizvodi ne sadrže parfeme, kontroverzne sastojke i esencijalne ulja, već osnovne sastojke potrebne fragilnoj koži, kako bi se osigurala optimalna podnošljivost za sve tipove kože, čak i kožu sklonu alergijskim reakcijama.

image

Brend nastoji pružiti podršku agrošumarskim akcijama na međunarodnoj razini.

PRESS

Ipak, njihova posebnost ne leži samo u visokoj učinkovitosti i izvanrednom sastavu, već u aktivnom i predanom pristupu u stvaranju odgovornih dermokozmetičkih proizvoda što obuhvaća eko-dizajnirane proizvode za smanjenje utjecaja na okoliš, a proizvodnju nastoje zaustaviti tamo odakle je i krenula - u Francuskoj. Također, nastoje pružiti podršku agrošumarskim akcijama na međunarodnoj razini te raspodijeliti neprodane proizvode u dobrotvorne svrhe za pomoć najsiromašnijima.

Linker
15. travanj 2024 12:12