Instagram
IZ BLAGDANSKE KOLEKCIJE

Rihannina paleta sjenila je novi hit proizvod koji je osvojio šminkerice

Njezina prva make-up kolekcija sve je oduševila, osobito zbog širokog izbora nijansi tekućeg pudera, ali tek što ju je predstavila, već je najavila onu blagdansku u kojoj je svima za oko zapela paleta sjenila.

Pjevačica Rihanna (29) odlučna je u namjeri da izgradi kozmetičko carstvo: početkom rujna je pod imenom Fenty Beauty u prodaju stigla njezina prva make-up kolekcija koju je osmišljavala dvije godine, a već je u pripremi i ona blagdanska. Nakon što je predstavila praktične proizvode poput kremastog sticka, koji se može koristiti kao highlighter, rumenilo i bronzer, te pudera, korektora, primera i sjajila za usne, sada je otkrila kako će u idućoj liniji dominirati preparati koji će – donijeti boju na lice.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 19:  Rihanna attends the 'FENTY Beauty' by Rihanna launch at Harvey Nichols Knightsbridge on September 19, 2017 in London, England.  (Photo by Chris J Ratcliffe/Getty Images)
Getty Images
Rihanna našminkana proizvodima iz svoje kolekcije

Ruževi za usne te tuševi za oči dominiraju blagdanskom kolekcijom, a najviše pozornosti privukla je paleta sjenila za oči ispunjena neutralnim nijansama idealnim za svaki dan, ali i zabavnim metalik bojama za večernje izlaske.

Čini se kako će upravo paleta biti hit proizvod iz nove kolekcije i zamijeniti tekući puder o kojem šminkerice ne prestaju pričati. Naime, Rihanna je za prvu kolekciju osmislila čak 40 nijansi, a beauty blogerice tvrde kako je to napokon prva linija pudera u kojoj se stvarno može naći idealna boja za svakoga. Kolekcija "Galaxy" koju je osmislila za blagdane u prodaju bi trebala stići već 13. listopada.

Linker
20. travanj 2024 11:19