Fenty Beauty
Uskoro dostupna

Rihannin Fenty Beauty za nadolazeće je blagdane pripremio limitiranu kolekciju kojoj nećemo moći odoljeti

Rihanna i njezin Fenty Beauty svako malo izbace neki novitet koji u vrlo kratkom roku oduševi obožavateljice ovog brenda. U prodaju uskoro stiže limitirana blagdanska kolekcija s mini verzijama najpopularnijih proizvoda, odličnim za putovanja.

Iako se možda tako ne čini, ubrzo nam stiže kraj godine, a s njim i blagdani pa su beauty kuće već najavile limitirane blagdanske kolekcije. Među njima je i Rihannin Fenty Beauty koji je za nadolazeću blagdansku sezonu pripremio svoje najpoznatije proizvode u mini verzijama. Kolekcija će uključivati sjajila Glossy Posse u pet primamljivih nijansi i moći će se kupiti zajedno u isto tako privlačnom pakiranju.

Osim njih, u minijaturnim verzijama naći će se i dva najprodavanija proizvoda - sjajilo "$weet Mouth" i "Killawatt" highlighter u nijansi "Sand Castle" koji se međusobno odlično nadopunjuju.

"Body Lava", odnosno tekući shimmer za tijelo, jedan od novijih Fenty proizvoda koji je vrlo brzo osvojio žene diljem svijeta, također je dio kolekcije, a prodavat će se u ružičasto-zlatnoj nijansi "Who needs clothes" koja divno naglašava preplanuli ten.

Rihanna nije zaboravila ni na ljubiteljice ruževa pa je u kolekciju stavila mini mat tekući ruž "Stunna Lip Paint" u dubokoj, burgundy crvenoj nijansi "Underdawg". Ova nijansa savršeno će upotpuniti sve blagdanske lookove.

Kolekcija u prodaju dolazi 11. listopada na službenoj Fenty Beauty stranici i svim Sephora drogerijama. Stoga, ako se na taj datum nađete negdje u inozemstvu, ne propustite se počastiti nekim proizvodom iz ove predivne kolekcije.

Linker
24. travanj 2024 21:35