Getty Images for Fenty x Puma
OVE JESENI

Rihanna otkrila što će se naći u njezinoj make-up kolekciji

Još otkako se prošlog travnja proširila vijest o tome da Rihanna priprema svoju make-up liniju, nestrpljivo se iščekuju bilo kakvi detalji o Fenty beauty kolekciji - i sada, skoro godinu dana nakon, smo ih napokon dočekali.

Barbadoška pjevačica na svojem je Instagram profilu otkrila prvi proizvod iz svoje make-up kolekcije koja na police kozmetičkog lanca Sephora stiže ove jeseni. Na fotografiji, koja je snimljena prošle jeseni na predstavljanju njezine druge kolekcije Fenty x Puma, model nosi holografski ruž u nježno ružičastoj nijansi. Iako je većina njezinih obožavatelja bila oduševljena, mnogi su prigovorili kako ruž uopće ne ostavlja dojam poput onih holografskih sjajila koja su osvojila Instagram još prošle godine, ali su zaželjeli da se i guste trepavice, koje model nosi, također nađu u kolekciji.

Prvi uvid u svoju make-up kolekciju Rihanna je obožavateljima dala samo dan prije svojeg 29. rođendana, a ove godine osim izleta u beauty vode nastavlja osvajati modnu industriju - na Tjednu mode u Parizu predstavit će svoju treću kolekciju u suradnji s njemačkim brendom Puma za jesen 2017. godine.

Linker
19. travanj 2024 05:57