Iskoristite priliku

Proizvodi od badema pravi su izbor za ljetnu njegu, a znamo gdje ih pronaći na super sniženju

Brend, koji je izgrađen na šest načela kojih se i danas drži, već godinama osvaja žene i muškarce učinkovitim i mirisnim proizvodima, izrađenim od najkvalitetnijih sastojaka, a tako je i ovog ljeta!

Napokon smo dočekali visoke temperature i duže dane, a godišnji odmor i relaksacija sve su bliže. S obzirom na to da je njega tijela ljeti od iznimne važnosti, ne smijemo zaboraviti paziti našu kožu svakog dana, bez obzira na to jesmo li na odmoru ili u klasičnoj svakodnevici.

Uz visoke temperature te izloženost jakom suncu i morskoj soli, osim dnevnog unošenja vode u organizam, važno je adekvatno nahraniti kožu. Uz L'OCCITANE liniju od badema više nema brige jer upravo bademova čudesna svojstva učvršćivanja i vraćanja elastičnosti kože pružaju sve potrebno. Dodatno, L'OCCITANE otkupljuje bademe od proizvođača iz južne Francuske kako bi drvo badema, koje je duže vremena zanemareno na području ove regije, ponovno postalo zaštitnim simbolom Provanse.

Linija proizvoda za njegu tijela sastoji se od krema, losiona, pilinga i sapuna te cjelokupnu kolekciju, kao i asortiman, samo do 20.6. u L'OCCITANE trgovinama i web trgovini možete kupiti uz popust -15 % uz kupnju do 350 kn ili -20 % uz kupnju iznad 350 kn.

Bademovo ulje glavni je sastojak ovih proizvoda, a on je pravi kralj ljetne rutine jer u sebi sadrži velik broj vitamina, minerala, zdravih masnoća i proteina koji imaju brojne zdravstvene dobrobiti. Glavnu ulogu igra vitamin A koji našoj koži pruža blistav sjaj te pruža hidrataciju i potiče proizvodnju novih stanica kože, pomaže joj da ostane čvrsta i zdrava te smanjuje pojavu finih bora. Badem u sebi također sadrži vitamin E koji pomaže u zacjeljivanju ožiljaka te kod oštećenja uzrokovanih sunčanjem. Također, odličan je u njezi kože koja je osjetljiva jer pomoću vitamina K umiruje crvenilo te održava vašu kožu elastičnom i zdravom.

image
PROMO

L'OCCITANE Bademovo ulje za tuširanje oduševljava raskošnom teksturom svilenkastog ulja koja se u dodiru s vodom stvara nježnu pjenu. Obogaćeno bademovim uljem već tijekom tuširanja hrani epidermu, poštujući hidrolipidni zaštitni plašt kože. Poslije upotrebe koža je svilenkasta i namirisana ugodnim i svježim mirisom badema, a za potpunu njegu najbolje je nastaviti rutinu uz L'OCCITANE kremu za tijelo od Bademovog koncentriranog mlijeka.

Ova krema kombinira koncentrat iznimno učinkovitih ekstrakata badema i topljive teksture koja pruža koži čvrstoću i elastičnost. Bademovo mlijeko i ulje dubinski hrane i hidratiziraju kožu i pružaju joj elastičnost, dok biljni njegujući kompleks s ekstraktom iz orahovih sjemenki i učvršćujućim ekstraktom badema stimulira staničnu obnovu. Rezultat učvršćena i zaglađena koža. Aktivno djelovanje bademovih proteina i derivata silicija dodatno okrepljuje i učvršćuje kožu te se smanjuje efekt „narančine kore“.

image
PROMO

Uz ovakvu svakodnevnu rutinu, ne smijemo zaboraviti na važnost pilinga koji će pomoći kod uklanjanja mrtvih stanica i prirodne obnove kože. L'OCCITANE Bademov piling i maslac za tijelo objedinjuje bogatu teksturu pilinga u obliku maslaca koji se nježno rastapa na koži i pretvara u njegujuću kremu. Kombinacija usitnjenih bademovih ljuskica i kristalića šećera učinkovito uklanja odumrle stanice kože i stimulira staničnu aktivnost, a spoj bademovog maslaca i bademovog ulja dubinski hrani, zaglađuje i učvršćuje kožu te poboljšava njezinu strukturu. Učinkovita njegujuća formula uz nježnu masažu pospješuje mikrocirkulaciju. Sve što trebate je nanijeti piling na mokru kožu tijela i umasirati kružnim kretnjama od stopala prema gore, a posebnu pozornost obratite na područja s grubljom kožom kao što su koljena, laktovi i pete te potom isperite.

image
PROMO

L'OCCITANE je zasigurno jedan od najprepoznatljivijih kozmetičkih brendova u Hrvatskoj, a ove godine slavi 15 godina u Hrvatskoj te vaš časti odličnim popustima u svim svojim trgovinama, uključujući i web trgovinu! Od 14. do 20. 6. 2021., U L'OCCITANE trgovinama i web trgovini čeka vas popust rezerviran samo za najveće slavlje: -15 % uz kupnju do 350 kn, -20 % uz kupnju iznad 350 kn. Osim trgovina u kojima vas čekaju predivne pogodnosti, posjetite i L'OCCITANEOVE društvene profile na Instagramu i Facebooku na kojima vas čekaju zabavni sadržaji i nagradni natječaj. Počastite se vrhunskom kvalitetom i njegujte svoje tijelo na najbolji način!

Linker
19. travanj 2024 07:22