Promo
KIEHL'S

Predstavljeno obnavljajuće 24-satno rješenje za kožu

Tijekom dana i noći u ljudskom se tijelu odvijaju metabolički procesi usklađeni s našim unutarnjim “satom” ili cirkadijanim ritmom, a s metabolizmom su povezani i vremenski ciklusi kože.

Danju se aktivnost kože fokusira na zaštitu i obranu od negativnih učinaka iz okoliša poput UV zraka i onečišćenja koji uzrokuju progresivan gubitak antioksidanata. Zbog toga je koži potrebna uravnotežena kombinacija antioksidanata te obnavljajućih i umirujućih sastojaka koji potiču njezinu reakciju na vanjske stresore.

Noću pak je koža najaktivnija i posvećena svojoj regeneraciji. Proces obnove najintenzivniji je upravo kada spavamo te joj tada moramo pružiti potporu u obliku obnavljajućih sastojaka koji će ojačati njezine regenerativne sposobnosti.

Ciljano u svrhu potpore obrambenim sustavima kože tijekom dana te ciklusima noćne obnove Kiehl’s je razvio obnavljajuće 24-satno rješenje za kožu u obliku Daily Reviving Concentrate i Midnight Recovery Concentrate. Njihove formule zajedno čine sveobuhvatan, 24-satni sustav koji potiče proces prirodne zaštite i obnove kože kako bi bila zdravija, glatkija i blistavija.

Promo

Daily Reviving Concentrate sadrži bestežinska ulja koja osnažuju barijeru kože I potiču njezine obrambene aktivnosti tijekom dana: ulje sjemenki suncokreta, ulje sjemeni kalofila I esencijalno ulje korijena đumbira, dok Midnight Recovery Concentrate sadrži ulja s obnavljajućim svojstvima koja potiču rad metabolizma i zacjeljivanje kože tijekom noći: ulje noćurka, esencijalna ulja lavande, geranija, ružmarina i ruže.

Promo

Kiehl'sovim formulama noćnog i dnevnog ulja za lice vjeruju i slavne osobe: Liv Tyler, Vanessa Hudgens. Kylie Jenner i Lea Michele, a dostupna su i kod nas u prodajnim mjestima u Zagrebu i Splitu.

Linker
19. travanj 2024 14:23