Getty Images
POLYVORE

Pogađate li koji je najpopularniji kozmetički brend ove godine?

Ako ste pratili vijesti iz beauty svijeta ove godine, vjerojatno ste primijetili da je rijetko koji tjedan prošao bez neke novosti o make-up kolekciji Kylie Jenner, a dominirali su i holografski kozmetički preparati te oni u duginim bojama. Unatoč tome, na vrhu kozmetičke industrije je dobro poznati, stari brend.

Prema stranici Polyvore, koja je predstavila rezultate svojeg istraživanja, MAC je beauty brend ove godine. S obzirom na velik broj suradnji koje su ostvarili to nije uopće iznenađujuće: jedna od posljednjih je ona božićna s pjevačicom Mariah Carey, a korisnici su najviše tražili njihov nude ruž za usne. Popularni kozmetički brend privlačio je svoje vjerne kupce različitim, maštovitim kolekcijama: od one sa svjetski poznatom dizajnericom luksuznih cipela Charlotte Olympiom i Star Trek linije pa sve do blagdanske posvećene Orašaru, a najviše se pričalo o Liptensity kolekciji koja se sastojala od čak 24 nove nijanse ruževa za usne.

Promo

Na drugom mjestu našao se kozmetički brend NARS i rumenilo za koje tvrde da svima odgovara, jednako kao i tamni ruž, dok je treće zauzeo Urban Decay sa svojom kultnom Naked paletom sjenila.

Linker
24. travanj 2024 01:26