beauty novosti

Novi detalji najiščekivanijeg parfema: Rihannin Fenty parfem je ‘slatkast i začinjen‘, a evo kako izgleda bočica

Fenty parfem izlazi početkom kolovoza u elegantnom pakiranju jantarne boje. Cijena je nepoznanica, a svi se pitaju hoće li imati sličnosti s prepoznatljivim i ugodnim mirisom pjevačice.

"Intimni unisex miris koji je sve što osjećate, sve što jeste i sve što želite biti"- ovako je ukratko opisan novi proizvod brenda dekorativne kozmetike Fenty Beauty.

Riječ je o parfemskoj liniji beauty mogulice i pjevačice Rihanne u sklopu Fenty Beauty, koja je brend pokrenula još 2017. godine i time transformirala svjetsku make-up industriju.

Nakon Fenty Beauty, lansirala je Fenty Skin, zatim Savage x Fenty, šuška se da je u planu i Fenty Hair, a najnoviji proizvod je Fenty Parfum.

Kompanija je objavila detalje na društvenim mrežama koji otkrivaju dovoljno da parfem poželite odmah, a premalo da biste si barem djelomično mogli predočiti miris.

"Stvorite nove uspomene samo s jednim kapi novog parfema", napisali su na profilu Fenty Beuty na kojem su otkrili i kako izgleda bočica luksuznog mirisa.

U elegantnoj bočici jantarne boje na prvi se pogled vidi parfemska vodica, a na čepu je utisnut logo beauty brenda. Pjevačica je otkrila i kako izgleda kutijica. U plavoj je boji, a također je vidljiv prepoznatljivi logo.

Izlazi 10. kolovoza, a na službenim stranicama brenda komunicira se kako se sa svakom potrošnjom iznad 40 dolara dolara do 8. kolovoza dobiva besplatan primjerak novog parfema. Naravno, u puno manjoj bočici od svega nekoliko mililitara. Europljanima, kao i potrošačima na ostalim kontinentima, to ne znači apsolutno ništa jer narudžbe prolaze samo za Sjedinjene američke države. Ipak Rihannin parfem sigurno ćemo moći nabaviti i mi u Hrvatskoj ako se samo malo strpimo.

Sirov, senzualan i sladak

Iako se kampanja za novi miris svela isključivo na društvene mreže, jer tamo i je ciljana skupina Rihanninog beauty carstva, brend je "škrtario" oko detalja. Ipak, miris su opisali kao "sirov, senzualan, začinjen i sladak", a svi se pitaju hoće li imati ikakve sličnosti s prepoznatljivim mirisom pjevačice i poduzetnice.

Čitajte i: Raj za nestrpljive: U ovim walk-in salonima u Zagrebu odmah ćete dobiti željenu uslugu

Većina ljudi koja je provela nekoliko minuta u društvu s Ri-Ri istaknut će, između ostalog, kako pjevačica senzacionalno miriše. Njezin miris uspoređuju s onim slatkog slatkiša, odnosno marshmallowa, vanilije i karamele, s podnotama citrusa i bijelog cvijeta.

Navodno je riječ o parfemu Love, Don't Be Shy by Kilian kojeg pjevačica koristi od 2007. godine, a može se nabaviti i kod nas za otprilike 1800 kuna. Je li se Rihanna inspirirala njime i kako će mirisati Fenty parfem, saznat ćemo tek nakon 10. kolovoza.

Čitajte i: Domaća skincare scena jača je nego ikad: Izdvojili smo profile koje je korisno zapratiti

Linker
19. travanj 2024 19:50