IMAXTREE
S TJEDNA MODE

Novi beauty hit - sjajilo za oči

Prvo pravilo Tjedna mode je – da nema pravila. Osim što modne kuće predstavljaju nove modne trendove za iduću sezonu, vizažisti osmišljavaju beauty lookove koji idu ruku pod ruku s dizajnerskim kolekcijama, a ove godine u glavnoj je ulozi – sjajilo za oči.

I dok na usnama dominiraju upečatljive mat nijanse ruževa, sjajilo je svoje mjesto našlo na kapcima. Metalik sjenila sada je zamijenio jednako upečatljiv sjaj. Neki od najpoznatijih vizažista poput Toma Pechauxa i Diane Kendal iskoristili su ga za postizanje zamrljanog i efekta prelijevanja, a kada oni prihvate nešto, možete taj proizvod očekivati u svakoj make-up kolekciji iduće godine.

Na reviji modne kuće Altuzarra, Tom Pechaux kreirao je seksi i nestašan look, kako ga je sam opisao. Na kapke je nanio MAC sjajilo za oči Next Up Neon žuto-narančaste boje i crni eyeliner. Sjajilo je crnoj boji dalo toplinu i smanjilo strogoću linije.

IMAXTREE

Kreativni direktor Dick Page kozmetičke linije Shiseido osmislio je za reviju kuće Zero+Maria Cornejo zamrljan, sjajni look: na smeđe, kremasto sjenilo nanio je sjajilo kako bi stopio make-up i kreirao neuredan efekt.

IMAXTREE

Na reviji Rosie Assoulin vizažist James Kaliardos je sjajilo za oči nanio na usne, dok su ga drugi vizažisti stavljali i na obrve i jagodice.

IMAXTREE

Sjajilo za oči dolazi u sličnom pakiranju kao i ono za usne, ali daje glađi i sjajni završetak. Ako vam ipak nije dovoljno privlačno da ga kupite, isprobajte novi look uz pomoć onoga za usne. Najbolje od svega je to što ga možete koristiti kako god želite – i na očima, usnama, obrvama ili bilo kojem dijelu lica koji poželite naglasiti.

Linker
16. travanj 2024 18:56