Da, treba vam

Nova beauty kolekcija slavne blogerice san je snova! Daje neodoljiv ljetni sjaj, lagana je i pogodna i za osjetljivu kožu

Prirodni sjaj kože nešto je čime svi težimo, a on se može postići zdravim navikama, redovitim čišćenjem lica i korištenjem odgovarajućih proizvoda za njegu. No, ne smijemo zanemariti ni ulogu koju igra make-up u svemu - teške formule trebamo ostaviti u prošlosti, a okrenuti se laganijim teksturama. Nova linija popularnog brenda Huda Beauty, iza kojeg stoji poznato lice, savršena je za ljeto.

Ako iole pratite svjetsku beauty scenu, sigurno ste čuli za Hudu Kattan - blogericu i osnivačicu brenda Huda Beauty koja već godinama osvaja vizažiste i druge zaljubljenike u make-up svojim savjetima o šminkanju i kozmetičkim proizvodima. Jedna od prvih koja je na tržištu ponudila veliki raspon nijansi tekućeg pudera, kako se nitko ne bi osjećao zakinut, a njezin primjer slijedili su i drugi brendovi.

Sa svakom novom kolekcijom make-upa Huda naprosto oduševljava, a ona najnovija savršena je za ljetne dane i noći jer odlično naglašava preplanuli ten.

Iako je Huda poklonica snažnog prekrivanja i full make-up looka, shvatila je da su došla neka druga vremena pa je u skladu s tim osmislila laganije proizvode koje će obožavati oni koji nemaju vremena pola sata svako jutro za šminkanje žele izgledati prirodno, a opet sakriti nedostatke i istaknuti ono najbolje.

Čitajte i: Modna kuća Valentino pokreće prvu make-up kolekciju namijenjenu svima, bez obzira na rodno opredjeljenje

I tako je rođena nova linija make-upa brenda Huda Beauty - GloWish!

Za sad su dostupna samo nekoliko proizvoda - lagan puder teksture poput balzama, bronzer sa sjajnim efektom te dva kista za nanošenje šminke. Huda Beauty napominje da je riječ o kolekciji stvorenoj s jednim ciljem - da biste se osjećali samopouzdano u svojoj koži.

Multidew Skint Tint puder dolazi u 13 nijansi koje se mogu prilagoditi svakom tonu kože, a tekstura mu je negdje između obojene hidratantne kreme i BB kreme kako bi koža izgledala prirodno, blistavo i ujednačeno. Drugi proizvod u novoj liniji, Soft Radiance Bronzing Powder bronzer je s baršunastim finišem. Dostupan je u pet nijansi, od lagane do bogate, te koži daje blistav, osunčan izgled.

Ovi proizvodi lagani su i jednostavni za upotrebu - ako niste vješti s kistovima, možete ih nanijeti i prstima; efekt će biti jednako dobar. Također, odlikuju se i hvalevrijednim sastojcima koji njeguju kožu - ulje damaščanske ruže i ekstrakt crvene paprike umiruju, pružaju antioksidativnu zaštitu i zaključavaju vlagu u koži.

Čitajte i: Nova Zarina beauty kolekcija može parirati luskuznim brendovima u svakom smislu, osim u jednom!

Osim toga, cijela linija je bez mirisa i ne sadrži alkohole koji isušuju, što ga čini dobrom opcijom i za osjetljive tipove kože. Kao dodatni bonus, proizvodi su ekološki prihvatljivi: ambalaža je izrađena od recikliranih materijala, sami proizvodi su potpuno veganski.

Što se tiče cijena, one su prihvatljive - GloWish Multidew Skin Tint možete nabaviti za oko 300 kuna, bronzer za oko 250 kuna, dok su kistovi od 200 do 250 kuna. Cijela kolekcija je dostupna na službenoj Huda Beauty stranici ili popularnoj make-up destinaciji Cult Beauty.

Linker
19. travanj 2024 22:06