Stiže LolaVie

Nešto dolazi! Jennifer Aniston najavila vlastiti brend kozmetike i oduševila beauty svijet

Holivudska zvijezda godinama slovi za jednu od pravih poznavateljica zdravog života, još 2019. zaštitila je ime za budući brend kozmetike, sada je otkrila da je sve spremno.

Jennifer Aniston najavila je novitete, a nije dugo trebalo da američki mediji povežu njezine natuknice i shvate da holivudska zvijezda pokreće vlastiti brend kozmetike. Istu fotografiju s modnog snimanja, na kojoj se vidi njena bujna plava kosa osvanula je i na njenom profilu, ali i na tek pokrenutom pod imenom - LolaVie.

Za sve one koji još sumnjaju da je riječ o novom celebrity brandu, dobro će doći informacija kako je Jennifer Aniston podnijela zahtjev za zaštitom imena "LolaVie" kao svog brenda u kategoriji proizvoda za njegu lica, tijela i kose još u srpnju 2019.

Davne 2010. Jen je izbavila svoj parfem istog imena - LolaVie - za što je objasnila da znači ‘smijanje životu‘. Kasnije je naglo promijenila ime parfema u “Jennifer Aniston”, zbog imena sličnog brenda, piše Page Six. "To je dugačka priča, a iskreno i preosobna za pričanje, ali ima posebno značenje", kazala je tada o imenu od kojeg nije odustala.

Čitajte i: Jennifer Aniston cijeli život nosi isti konfekcijski broj: Slavna glumica otkrila kako s 52 uspijeva izgledati kao da joj je 20

Zna što je dobro

Prema prvoj objavi Instagram profila novog brenda, više bismo trebali očekivati u srijedu, 8. rujna. Iako je 52-godišnja zvijezda "Prijatelja" dosta tajnovita, na stranicama budućeg brenda može se vidjeti bambus u epruvetama s vodom, limun i zrnca u epruveti. Ispod imena na službenoj stranici stoje i riječi "Prirodno Ti". Što god Jennifer bude prodavala bit će vjerojatno zdravo i organski.

Prema dokumentima do kojih je Page Six došao, ime LolaVie zaštićeno je za područja njege lica i tijela, gelova za tuširanje, svijeća te njege kose.

Glumica koja je paralelno s karijerom na malim i velikim ekranima, gradila i imidž gurua za iznimno zdrav način života, što svojim izgledom i vitalnošću i dokazuje, vjerojatno neće imati problema s lansiranjem vlastitih proizvoda iz svijeta kozmetike. Bez obzira na to što mnoge slavne glumice, pjevačice i modeli izbacuju osobne brendove kozmetike gotovo na dnevnoj bazi.

Tako su se ranije ove godine Hailey Baldwin i Ariane Grande pridružile poznatim ‘kozmetičarkama‘ - Gwyneth Paltrow, Rihanni, Jennifer Lopez, Seleni Gomez, Kylie Jenner i mnogim drugima.

Linker
23. travanj 2024 22:17