Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
iskrena ljepota

Napokon i do Hrvatske: Beauty brend Jessice Albe stigao u poznati online dućan!

Tvrtka kojom je glumica Jessica Alba zaradila milijune bazira se na proizvodima koji sadrže provjerene sastojke i što manje kemikalija pa su sigurni za okoliš, ali i cijelu obitelj. Kozmetičku kolekciju pod nazivom 'Honest Beauty' napokon možemo naručiti i na našu kućnu adresu.

Obožavateljice Jessice Albe i što prirodnijih beauty proizvoda, razveselit će ova vijest.

Brend Honest Beauty, iza kojeg stoji zvijezda hit filmova 'Honey' i 'Sin City' napokon je stigao u dućan Cult Beauty, koji do ga do Hrvatske dostavlja besplatno.

U sklopu svoje The Honest Company, koju je pokrenula u želji da na tržištu ponudi 'iskrene' i korisne proizvode sa što manje kemikalija, Jessica već godinama prodaje proizvode za bebe, mame i za čišćenje doma, a njezine je fanove oduševilo kad je napokon izbacila i kozmetiku pod nazivom Honest Beauty.

Zahvaljujući svom 'iskrenom projektu', Jessica je zaradila milijune, ponajviše zahvaljujući transparentnosti kojom se brend diči.

Koriste se samo provjereni, sigurni sastojci sa certifikatom, a potrošači se lako mogu snaći među proizvodima te odabrati ono što im najbolje odgovara.

U jednostavnim, ali atraktivnim pakiranjima Jessica prodaje proizvodu za njegu kože i make up, a cijene se kreću u rangu od 150 do 350 kuna.

Cult Beauty tako od danas nudi kompletnu kolekciju za njegu lica, koja počinje sa čistačima, a završava sa maskama za lice te make up liniju u kojoj možete pronaći rumenila, ruževe, maskaru, primer, puder i sjenila u izuzetno nosivim nijansama.

Ako ne znate od kuda krenuti, poslušajte samu Jessicu koja je u jednom intervjuu otkrila omiljene proizvode svog vlastitog brenda.

Što koristi sama Jessica?

Various, UNITED KINGDOM  - *

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 450376003, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Lice čisti gelom "Honest Beauty Gentle Gel Cleanser", zatim nanosi serum "Vitamin C Radiance Serum" i njegu završava kremom "Hydrogel Cream".

Od šminke obožava rumenilo "Crème Cheek Blush" te "Liquid Lipstick" koji utapkava prstima kako bi dobila što prirodniji izgled.

Čitajte i...

Rasprodat će se u sekundi: Superpopularni street style brend Supreme izbacuje prvi ruž za usne

Taj zlatni uvojak: Još jedan uspjeh 'žene s najljepšom kosom Instagrama'

Heidi Klum otkrila tajne savršenog tena: Lice čisti neočekivanim proizvodom iz drogerije

Linker
19. travanj 2024 22:50