Foto:Istock
EYE CANDY

Naljepnice koje će vam olakšati povlačenje savršene linije tušem

Ako ste jedna od onih koje obožavaju “mačje oči”, sada možete bez problema potegnuti savršenu liniju tušem zahvaljujući inovaciji vizažistice Beth Bender. Iako smo sve ponosnije kada make-up nanesemo besprijekorno bez pomoći predloška, naljepnice “Eye Candy” ubrzat će i olakšati postizanje dramatičnog, mačkastog looka.

Američki brend Beth Bender Beauty je predstavio eyeliner naljepnice koje će obožavati sve šminkerice, ali i profesionalni vizažisti. Vlasnica brenda Beth Bender, nekadašnja vizažistica kozmetičke kuće Bobbi Brown, osmislila je šablone u suradnji sa sinom Paolom Marchicom i vizažistkinjom Aubrey Marino.

– Glavni cilj su nam inovacija i razvoj novih beauty proizvoda koji će ženama olakšati svakodnevnu rutinu i mislim da smo s ovime to i postigli – izjavila je vlasnica brenda.

“Eye Candy” šablone su napravljene od nježnog i hipoalergenog materijala koji se lako primjenjuje i nježno odstranjuje. Inovativan dizajn funkcionira na svakom obliku oka i kapka, dopuštajući korisnicama da s lakoćom kreiraju unikatne lookove poput linija u duginim bojama, prugicama, točkicama…

Pomoću šablona bez problema ćete savršeno nanijeti šminku na kapke i nećete se brinuti oko ispravljanja sitnih pogrešaka. Hipoalergene naljepnice ne izazivaju iritacije, a zahvaljujući jedinstvenom obliku možete ih zalijepiti ovisno o make-upu kakav želite: stavite šablonu dalje od trepavica za deblju, dramatičniju liniju, a bliže za finu i tanku. Nakon što ste je zalijepili, popunite prazna mjesta najdražim tušem za oči ili sjenilom, a nakon odljepljivanja dobit ćete savršenu liniju, bez mrlja.

Šablone su jednostavne za korištenje, a dolaze u dva paketa: onaj za početnike po cijeni od 9,99 dolara sadrži 14 setova, dok profesionalni paket ima 36 setova te će vizažisti za njega morati izdvojiti 19,99 dolara. Svaki paket dolazi s instrukcijama i savjetima Beth Bender i Aubrey Marino, a na službenoj web stranici objavljeni su i video tutoriali .

Linker
20. travanj 2024 09:44