Ususret Valentinovu

Najnovija oaza ljepote ima sve na jednom mjestu: Beauty gadgeti savršen su dar za sve ovisnice o njezi kože!

Kako nam se bliži dan u kojem se slavi ljubav u svim oblicima, to je savršena prilika da voljenoj osobi poklonite nešto korisno poput beauty uređaja koji će joj olakšati svakodnevni život. Jer njega kože ne bi trebala biti gnjavaža, već čisti užitak!

U mjesecu smo ljubavi, a bliži nam se i Valentinovo, Dan zaljubljenih. No, ovaj poseban dan ispunjen ljubavlju nije posvećen samo romantičnoj, već i svim ostalim oblicima ljubavi - prema sebi, roditeljima, prijateljima, braći, sestrama... Osim svakodnevnog poklanjanja osmijeha, podrške i lijepih riječi, nitko neće odbiti mali znak pažnje, posebice ako je i praktičan i estetski privlačan.

image
Tripollar EYE uređaj smanjuje pojavu sitnih linija i bora i povećava proizvodnju kolagena.
SCREENSHOT

Ako vaša sestra, majka ili prijateljica redovito brine o svojoj koži i ima svoju beauty rutinu, idealan dar za nju povodom Valentinova definitivno je neki beauty uređaj koji će njezina koža naprosto obožavati ili u koji može spremiti svoje omiljene kreme, serume i maske.


Srećom, ROX Beauty vodeći je na hrvatskom tržištu kada je riječ o beauty gadgetima jer ima sve na jednom mjestu - od učinkovitih uređaja za uklanjanje dlačica poput ultrabrzog i jednostavnog SmoothSkina, Tripollar EYE uređaja koji smanjuje pojavu sitnih linija i bora i povećava proizvodnju kolagena ili pak Beauty fridgea, odnosno hladnjaka koji osigurava da kozmetički proizvodi, posebno organski, traju dulje i održavaju vrhunsku optimalnu svježinu.

image
ROX beauty Store nudi vrhunske beauty uređaje za njegu kože i čuvanje kozmetičkih proizvoda.
SCREENSHOT
image
ROX Beauty ambasadorice Jelena Marinović, Dora Predojević i Pamela Smoljanić.
SCREENSHOT
image
Jelena Marinović, Dora Predojević i Pamela Smoljanić isprobavaju beauty gadgete u ROX Beauty oazi.
SCREENSHOT

Ambasadorice brenda ROX Beauty Jelena Marinović, Dora Predojević i Pamela Smoljanić posjetile su novootvorenu Rox Beauty Store trgovinu u Zagrebu (Ilica 54) i pronašle svoje favorite među fantastičnim beauty gadgetima koji će i vama i vašoj najdražoj osobi uvelike olakšati rutinu njege kože!

Linker
17. travanj 2024 11:49