Shanaelle Petty
 Getty Images
27.siječnja

Miss Universe Shanaelle Petty traži nasljednicu i poziva ljepotice na casting

Posljednji casting za Miss Universe Hrvatske 2018. održat će se ove subote, 27. 1. u hotelu Esplanade Zagreb od 11 do 12 sati.

‘Nisam očekivala pobjedu jer novim stvarima i iskustvima uvijek pristupam bez ikakvih očekivanja. Tako više cijenite i uživate život. Na izbor sam išla bez ikakvih očekivanja i razmišljanja o tome kako ću proći na njemu, jer sada kad gledam unatrag, svaka djevojka je mogla osvojiti krunu’, opisala je Miss Universe, Shanaelle Petty, svoj put do krune.

Upravo tim riječima Direkcija Miss Universe Hrvatske traži njenu nasljednicu, kojoj će Shanaelle 21. travnja predati krunu i titulu Miss Universe Hrvatske 2018. i poziva djevojke da dođu na posljednji casting za Miss Universe Hrvatske 2018. koji će se održati ove subote, 27. 1. u hotelu Esplanade Zagreb od 11 do 12 sati.

Davor Matota / Hanza Media
Miss Universe Hrvatske 2017. Shanaelle Petty

Godina mandata koju je posvetila i humanitarnom radu, već je gotovo iza Shanaelle koja je treća naša predstavnica kojoj je uspjelo plasirati se u Top 16 na svjetskom izboru Miss Universe održanom lani u Las Vegasu krajem studenog.

- U ovih 21 godinu imali smo priliku upoznati na stotine iznimnih djevojaka, a njih 21 svaka je na svoj način obilježila i obogatila i naše živote. Prolazili smo s njima polaganja matura, upise na fakultete, svaki položeni ispit bio je i nama veselje i ponos. Veselimo se novoj generaciji i djevojci koja će ove godine ponijeti titulu Miss Universe Hrvatske 2018., no prvi korak prema tom cilju je dolazak na casting ove subote, 27. 1. u hotel Esplanade! Pravo sudjelovanja imaju djevojke s hrvatskim državljanstvom, od 18 do 28 godina s datumom 1. 1. 2018., neudane i da nisu majke, rekla je direktorica Miss Universe Hrvatske, Marija Kraljević.

Linker
18. travanj 2024 15:09