Profimedia, Beem
Ne, nije gluma

Millie Bobby Brown iz 'Stranger Thingsa' iznenadila obožavatelje odličnim novim projektom

Zvijezda serije "Stranger Things" Millie Bobby Brown na svakom pojavljivanju u javnosti ostavlja bez daha iako ima samo 15 godina. Osim glume, Millie na nedavno na Instagramu otkrila još jednu svoju strast i projekt koji je razveselio mnoge njezine obožavatelje. Naime, u Instagram storyjima najavila je da pokreće beauty liniju "Florence by Mills".

Millie je svoj novi kozmetički brend nazvala po prabaki Florence. "Osjećala sam da brend koji slavi individualnost, hrabrost i iskrenost trebam nazvati po osobi koja je također imala sve te osobine", rekla je Millie i dodala da je vrlo odlučna u onome što želi ostvariti pa se vrlo brzo baca na posao. "Projekt sam razvijala dvije godine i priznajem, bilo ga je vrlo teško držati u tajnosti."

Njezina kozmetička linija potpuno je veganska i cruelty free te je namijenjena mlađoj publici, odnosno generaciji Z, a među proizvodima naći će se lagani puder i gel maske za okoloočno područje. "Već s 10,11 godina konstantno sam bila u make-up stolici pa sam puno naučila o različitim kozmetičkim proizvodima. Na licu sam imala stvarno sve - od stotinu različitih vrsta pudera do umjetne krvi pa se u meni razvila želja da pokrenem vlastiti beauty brend. Na kozmetičkom tržištu postoji jaz između brendova i mladih ljudi", objasnila je glumica.

Santa Monica, CA  - World Premiere Of Netflix's 'Stranger Things' Season 3 held at Santa Monica High School on June 28, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States.

BACKGRID USA 28 JUNE 2019, Image: 452495009, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Cijene njezinih proizvoda neće biti astronomske i moći će se nabaviti online, a dio prihoda od prodaje donirat će se humanitarnoj udruzi Olivia Hope Foundation, osnovane u čast Millieine prijateljice, Olivije Hope LoRusso.

Linker
23. travanj 2024 18:37