VJERNA MU JE 15 GODINA

Kylie Minogue predstavila osvježenu verziju svog prvog parfema kojim je 2006. proslavila veliku pobjedu

Otkako je prije petnaest godina lansirala prvi vlastiti miris, pjevačica i pop ikona svako malo se vraća parfemskom biznisu. U ovom trenutku pod njezinim imenom na tržištu je desetak različitih mirisa koje su za nju dizajnirali neki od vodećih parfemista. Svima im je ista cvjetna osnova, a za izlazak njezinog osvježenog slavnog Darlinga ima još jedan veliki razlog.

Novi Darling je najbolja verzija mene! - poručila je svojim obožavateljima Kylie Minogue na svečanom predstavljanju prošlog tjedna u Londonu. Svi koji su imali prilike držati u ruci prepoznatljivu bočicu s ružičastim mirisnim kapljicama slažu da je 53-godišnjica pjevačica u pravu.

"Refrešan" Darling je najglamurozniji i najrazigraniji Kylien parfem do sada, što ne čudi jer ju je za njega nadahnuo njezin posljednji album Disco iz prošle godine.

Pjevačica ne otkriva po čemu se novi Darling, među čijim su glavnim notama i ovoga puta liči i ljiljan, razlikuje od njezinih dosadašnjih mirisa, no nema dvojbe da je u njega uložila svu sebe.

Čitajte i: Za sve je ‘kriva‘ pandemija!? Nakon 30 godina u Engleskoj, Kylie Minogue vraća se u Australiju

Svjetski mediji izvještavaju kako je glazbena diva upravo predstavljanje ovog parfema iskoristila da se na najljepši način oprosti od Engleske koja joj je bila dom zadnjih 30 godina. Da se vraća u rodnu Australiju objavila je nedavno, a ta njezina odluka mnoge je zatekla, tim više što je u novoj životnoj avanturi neće pratiti njezin dečko Paul Solomons, glavni čovjek britanskog magazina GQ s kojim je u vezi od 2018.

image
Mnogi su događaj povodom predstavljanja parfema shvatili kao njen konačni oproštaj od Engleske, jer je pjevačica par tjedana ranije najavila da se namjerava vratiti u Australiju.
DAVID M. BENETT DAVE BENETT/GETTY IMAGES FOR KYL

Čini se kako su za Kylie parfemi mnogo više od lijepih mirisa. Kad je 2006. prvi put lansirala bočicu Darling, to je napravila kako bi proslavila svoju pobjedu nad najtežim razdobljem u njezinom životu. Tri godine prije, u njezinom 36. godini, otkriven joj je rak dojke zbog kojeg je hitno podvrgnuta operaciji, a tijekom liječenja prošla je brojne kemoterapije i zračenja. U vrijeme oporavka upoznala je parfemistu Thierry Wasser, jednog od glavnih "noseva" Guerlaina, koji je za nju kreirao Darling.

Čitajte i: Vino Kylie Minogue dostupno u trgovinama: Pjevačica rastura s novim poslom i ne misli stati

Na nedavnom predstavljanju u jednom londonskom luxury hotelu džepna Venera sve je zadivila i mladolikim izgledom. Za tu prigodu nekadašnja glazbena princeza odjenula je dugu, lepršavu haljinu u nježno rozoj boji i s dodacima od perja. Odlično raspoložena Kylie i tom je prilikom priznala da se silno raduje povratku u domovinu gdje joj živi obitelj. Njezin dolazak osobito iščekuje mlađa sestra Dannii, također pjevačica, koja je 20. listopada proslavila 50. rođendan.

Linker
18. travanj 2024 11:06