Too Faced Instagram
Nema više visoke poštarine

Još jedna odlična beauty vijest: Too Faced ćemo uskoro moći kupiti u Hrvatskoj!

U Hrvatsku sve češće dolaze veliki beauty brendovi koje smo prije naručivali iz inozemstva i plaćali visoke poštarine, no tome je sada kraj, barem što se tiče Too Faceda. Ovaj veliki brend, poznat po kvalitetnim proizvodima, moći ćemo napokon kupiti u Hrvatskoj.

Nakon što smo saznali da popularni The Body Shop uskoro stiže u Hrvatsku, nositelji smo još jednim sretnih kozmetičkih vijesti. Naime, make-up brend Too Faced, obožavan od strane mnogih vizažista i blogerica, uskoro ćemo moći kupiti i kod nas i to u Douglas parfumerijama. Sudeći po banneru s brojačem na njihovoj stranici, Too Faced stiže u Hrvatsku za manje od dva dana, točnije 13. lipnja.

Too Faced Instagram

Osnovao ga je sada već davne 1998. Jarod Blandino, a u moru kozmetike ističe se zabavnim i kvalitetnim proizvodima. Jedan od kultnih je "Better Than Sex" maskara za koju obožavateljice tvrde da je najbolja na svijetu jer pruža odličan volumen i produžuje čak i najkraće trepavice. Brend je nedavno najavio da će ju naslijediti maskara "Damn girl" za koju najavljuju da će biti još i bolja od svoje prethodnice.

Osim maskare, konačno ćemo moći isprobati i poznati "Hangover" primer, "Born This Way" puder i istoimeni korektor koji su na glasu kao iznimno pigmentirani i prekrivaju čak i najtvrdoglavije podočnjake.

Too Faced Instagram

Popularnost je Too Faced stekao i činjenicom da je potpuno cruelty free, odnosno što svoje proizvode ne testira na životinjama. 2016. godine preuzeo ga je Estée Lauder pa su obožavatelji bili zabrinuti hoće li uspjeti ostati cruelty free jer mnogo EL podbrendova ne spada u ovu kategoriju. No, iz Too Faceda su poručili da će Estée Lauder i dalje graditi brend na prvotnim postulatima i zadržati njegovu kvalitetu.

Linker
20. travanj 2024 05:59