/ Profimedia
PJEVAČ KAO BEAUTY SAVJETNIK

John Mayer ima odlične savjete za njegu kože

John Mayer kao make-up savjetnik? O, da! Vjerovali ili ne, poznati američki kantautor je na Snapchatu podijelio savjete za njegu kože, a rezultat je upravo fantastičan!

U seriji nevjerojatno duhovitih snapova nazvanih “Skincare Secrets with John“ (“Tajne njege kože s Johnom“) Mayer je podijelio vrhunske tehnike kojima priprema kožu kako bi se na pozornici pojavio u punom sjaju, a nije izostavio niti konkretne proizvode kojima se služi – beauty vodič par exellence!

„Mnogi me pitaju kojim se trikovima služim kod njegovanja svoje kože“ – kaže Mayer u uvodu videa – „i ja uvijek odgovorim da je to zaista čudno pitanje, ali često me uvjeravaju da sam ih svojim izgledom doslovno natjerao da me to pitaju.“

Mayer na koncu otkriva tajnu svoje sjajne kože. Pokazao je impresivnu seriju savjeta i trikova koja bi mogla posramiti svaku prosječnu ženu i uobičajene rituale za njegu. Jedino je pitanje je li slavni pjevač s ovim savjetnikom ozbiljan ili se barem napola šali, ali to ustvari nije ni previše važno. Važno je da je velika zvijezda pokazala da se ne doživljava previše ozbiljno i, naravno, važni su beauty savjeti koje nikada ranije nismo čuli i koje nećemo tako lako zaboraviti.

Linker
19. travanj 2024 13:13