za svaku prigodu

Jeste li već otkrili savršen poklon za baš svaku prigodu? Hrvatski brend nudi najljepše iskustvo darivanja!

Ništa ne govori ljubav i pažnja kao briga o interesima osobe koju darujemo i prilici u kojoj taj poklon poklanjamo jer ako to odradimo dobro, poklonit ćemo puno više od samog poklona i upravo zato je Premium Box idealan izbor.

Kod darivanja postoje dvije vrste ljudi - oni koji više vole darivati nego dobivati poklone i oni koji muku muče sa odabirom pravog poklona. U koju god da skupinu spadate, sigurno će vas oduševiti unikatan poklon za sve prilike iz Premium Box-a!

Riječ je o hrvatskom brendu koji vam omogućava najljepše iskustvo darivanja do sada. Bilo da se radi o rođenju djeteta, rođendanu, godišnjici, korporativnom darivanju, Premium Box predstavlja darivanje na potpuno novoj razini.

Personalizirani pokloni koji izazivaju najljepše emocije

Pokloni Premium Box-a dolaze u luksuznoj crnoj ili bijeloj kutiji sa elegantnim zlatnim slovima, a ako se radi o korporativnom darivanju, moguće je sve uskladiti sa identitetom tvrtke. S obzirom da se radi o personaliziranom poklanjanju, u poklon možete ukomponirati i personaliziranu čestitku.

image

Premium box

MATEJA ZVIROTIĆ ANDRIJANIĆ

Premium Box čvrsto podupire domaće brendove, koje zbog unikatnosti i kvalitete najradije odabire pri svakom darivanju. Uz domaće brendove nudi i široku lepezu stranih brendova koje možete odabrati za sadržaj poklona.

Dostava Premium Box-a vrši se diljem Hrvatske i svijeta pa tako možete razveseliti i one koji su kilometrima daleko. Na vama je da odaberete sadržaj i cjenovni rang poklona, a ostatak prepuštate pravim stručnjacima.

image

Premium box

MATEJA ZVIROTIĆ ANDRIJANIĆ

Vodeći se motom "Unbox your emotions", cijelom doživljaju darivanja daju posebnu čaroliju jer je cilj izazvati posebno oduševljenje i smjestiti poklon u sjećanje posebnih uspomena osobe. Ako vam pak izražavanje osjećaja nije jača strana, ovakvim kreativnim načinom darivanja emocije će govoriti same za sebe kroz potpuno personalizirani poklon.

S obzirom da je Božić pred vratima, pravo je vrijeme da razmislite što biste voljeli uvrstiti u predivnu Premium Box kutiju. Nema ljepše stvari od darivanja onih do kojih vam je stalo, a pravi znak pažnje je dati poklon osmišljen posebno za njih. Božićna čarolija je najljepša kada se dijeli s drugima, podijeli ju na najljepši, Premium Box način!

Linker
17. travanj 2024 14:00