Honey Beauty
honest beauty

Jessica Alba ima i liniju tekućih ruževa, a cijena im je baš povoljna

Glumica i poduzetnica, kao i brojne slavne dame, također se odlučila pokrenuti svoj vlastiti brend, a proizvodi koje nudi dolaze po povoljnim cijenama.

Glumica i poduzetnica Jessica Alba stoji iza brenda Brend Honest Beauty - nastavak je to njezine tvrtke osnovane još 2011. godine, Honest Company koja se bazirala na proizvodima za djecu i roditeljstvo, a nedavno se proširila i na kozmetičku liniju.

Uz kozmetiku za njegu lica, Honest Beauty sadrži i dekorativnu kozmetiku, a posljednje što je predstavila je tekući ruž za usne koji ujedno i njeguje. Kako je kazala, prestala je nositi tekuće ruževe jer joj previše isušuju usne. Vodeći se vlastitim željama, Alba je predstavila sedam nijansi tekućeg ruža s njezinim potpisom, koji u prvom redu hidratiziraju usne i daju im potrebnu njegu.

Dugotrajni ruževi rađeni su bez silikona, nisu testirani na životinjama i kao i svi proizvodi iz njezine linije su veganski. Ulje avokada zaslužno je za njegu, dok hijaluronska kiselina hidratizira usne. Ono po čemu su ruževi posebni je CleanPower tehnologija, za koju je u tijeku patent. Ruž navodno tako cijeli dan ostaje na usnama, bez gubitka sjaja i boje.

Uz dostupnih sedam nijansi - Forever, Happiness, Passion, Off-Duty, Goddess, BFF i Fearless, glumica je najavila da na tome neće stati već uskoro planiraju uvesti nove nijanse u ovu liniju.

Tekući ruževi s njezinim potpisom dostupni su preko Amazona i neće vam opustošiti novčanik - dolaze po cijeni od 13 dolara, što iznosi oko 85 kuna.

Linker
20. travanj 2024 03:46