Unsplash
Impresivni novitet

Jedan od najboljih beauty brendova konačno je lansirao novi proizvod koji ćete obožavati!

Inspiriran popularnom maskarom 'Better Than Sex' koju vizažisti i blogeri kupuju iznova i iznova, na beauty tržište je stigao njezin ravnopravan partner - 'Better Than Sex' tuš u olovci kojim će čak i početnice potegnuti tanku i preciznu crtu po kapku.

Jedna od najpopularnijih maskara na svijetu koje vizažistice i blogerice obožavaju svakako je 'Better than Sex' brenda Too Faced. Ova kultna maskara na tržištu je prisutna već godinama, a kupuje se i koristi kao da je tek lansirana jer odlično naglašava čak i najravnije i najkraće trepavice te daje glamurozan efekt.

Zbog svoje popularnosti koja ne jenjava, Too Faced se inspirirao upravo njome i predstavio nam dugo očekivani proizvod - 'Better Than Sex' tuš u olovci. Iako mnoge žene muku muče sa stavljanjem tuša čak i nakon nekoliko godina prakse, ovaj tuš bi trebao stati na kraj tom problemu.

Pakiranje mu je elegantno u ružičastom tonu baš kao i kod maskare, na kojem se ističu samo crna slova, što je i više nego dovoljno. Tuš u olovci nije neka novina, ali ovdje se ne radi o običnom tušu koji se može naći u svakoj drugoj drogeriji.

Ako ga malo bolje promotrite, vidjet ćete da je njegov vrh iznimno precizan i oštar, što omogućuje urednu i brzu aplikaciju na kapke. Osim toga, on je i vodootporan pa se neće razmazati na +30 stupnjeva ili ako slučajno pokisnete.

Za sada se može nabaviti na službenoj Too Faced stranici po cijeni od oko 135 kuna.

Linker
15. travanj 2024 10:25