Beauty vijest dana

I to smo dočekali! Iz Fenty Beauty radionice stiže proizvod koji svaka žena želi

Nakon ruževa, highlightera, paleta sjenila i rumenila, Fenty Beauty kolekciji pridružit će se i maskara s posebnom 'flat to fat' četkicom koja i najtvrdoglavijim trepavicama daje volumen i definiciju.

Ono što je Rihanna postigla sa svojim Fenty Beauty brendom, nije pošlo za rukom gotovo niti jednoj zvijezdi u tako kratkom roku. Svaki proizvod koji lansira, bilo u modnom ili beauty svijetu odjekne baš kao što su nekada odjekivali samo proizvodi multinacionalnih kompanija. Rihanna je svoje carstvo izgradila na povjerenju fanova, odnosno kupaca te osluškivala što oni zapravo žele te im to, bez puno kompliciranja i vrlo transparentno, i servirala.

Fenty Beauty Instagram

Fenty Beauty kolekciji tako će se prvi put pridružiti i maskara za koju Rihanna obećava samo najbolje - vrhunski volumen, dramatično produljivanje i, naravno, dugotrajnost.

Riječ je o "Full Frontal" maskari koju je već sama i reklamirala na Instagram profilu brenda, a ono što je razlikuje od ostalih na tržištu je takozvana "flat to fat" četkica koja na jednoj strani pohranjuje više proizvoda za jaču definiciju, dok druga strana četkice raščešljava i uvija čak i najravnije trepavice.

Osim toga, njezina formula je vodootporna, zbog čega se neće razmazivati ni u najekstremnijim uvjetima poput plakanja, kupanja ili ako vam oči često suze. Što se tiče cijene, ona zaista nije astronomska - 24 dolara, odnosno oko 150 kuna nije puno ako maskara zaista radi ono što Rihanna obećava. U prodaju dolazi 16. siječnja, a moći će se nabaviti na službenoj stranici brenda.

Linker
19. travanj 2024 12:53