beauty novosti

HAAN kozmetika pravo je osvježenje u svijetu ljepote: Njihovi proizvodi nisu samo korisni, već i lijepi

Njihove nježne pastelne nijanse osvajaju na prvi pogled, a ambalaža se može ponovno puniti pomoću refill vrećice.

HAAN je španjolski brend proizvoda za osobnu higijenu koji su 2018. godine osnovali Eric Armengou i Hugo Rovira, a odnedavno je dostupan i u Hrvatskoj.

Ono po čemu se ovaj brend razlikuje od većine drugih je činjenica da HAAN izdvaja 20 posto svog profita za nove izvore pitke vode u Africi.

To je ujedno i misija njegovih osnivača koji brendom žele promovirati održivost te pomoći u iskorjenjivanju vodene krize prisutne u zemljama u razvoju.

Pored socijalne posvećenosti, potražnja za HAAN asortimanom porasla je i zbog premium trendy dizajna proizvoda koji plijene pažnju kupaca. Proizvodi se mogu pronaći u nježnim pastelnim nijansama, svaki od njih ima očaravajući miris te mogućnost ponovnog punjenja pomoću refill vrećice.

image

HAAN krema za ruke.

PROMO

Zahvaljujući ovom sistemu, HAAN u proizvodnji koristi čak 89 posto manje plastike te 80 posto manje vode i energije jer nema potrebe za ponovnim kupovanjem ambalaže. Među najpopularnijim proizvodima trenutno su: dezinficijensi, tekući sapun za ruke, krema za ruke i pasta za zube.

Čitajte i: Isprobala sam novi brend prirodne kozmetike na bazi kamilice i makadamije: Gel za umivanje posve me oduševio


Dezinficijensi s aloe verom

Kompaktni dezinficijensi su jedan od najprepoznatljivijih HAAN proizvoda, a krasi ih trendy dizajn s nordijskom estetikom. Uz svaki dezinficijens je moguće kupiti i praktičnu vezicu koja olakšava nošenje, što je vrlo praktično u vrijeme pandemije kad ih često koristimo. U formuli sadrže 65 posto alkohola, a među ostalim sastojcima posebno se ističe aloe vera. Samo nekoliko sekundi nakon nanošenja javlja se ugodan miris, koža ostaje mekana, a 99,9% bakterija i virusa biva uništeno.

image

Amabalaža se može ponovno napuniti pomoću refill vrećica.

PROMO

Ako se u njihov učinak želite i sami uvjeriti, isprobajte dezinficijense iz HAAN BLOSSOM ELIXIR kolekcije koju možete pronaći u najbližoj ljekarni, a cjelokupni asortiman dostupan je na web stranici brenda i na određenim prodajnim mjestima.

Kolekcija je inspirirana snagom cvijeća i ekstrakata biljnog podrijetla te sadržava pet mirisa:

  • Tranquil Camomile - nježna puderasta nota kamilice u kombinaciji sa zvjezdastim anisom
  • Bright Rose - slatka ruža u kombinaciji sa zelenom pelargonijom za svježinu
  • Healing Chrysants - opuštajući zeleni bosiljak i kardamom
  • Soothing Lavender - čista aromatična cvjetna nota
  • Purifying Verbena - svjež i čist miris cvijeća verbena


Sapuni kreme za dodatnu njegu

U ponudi vas čekaju i tekući sapuni premium dizajna koji će se zahvaljujući nježnoj pastelnoj boji bez problema uklopiti u dizajn svake kupaonice. Kolekcija sapuna za ruke također sadržava hidratantni aloe vera gel te osigurava opuštajući i luksuzni ritual.

image

HAAN sapun za ruke

PROMO

Nakon pranja ruku, kožu treba dodatno nahraniti kako bi ostala hidratizirana i svilenkasta. To možete napraviti uz pomoć HAAN kreme za ruke koja sadrži mnoštvo prebiotske superhrane potrebne koži da ostane zdrava iznutra. Napravljena je od 96 posto sastojaka prirodnog podrijetla, a dostupna je u tri verzije: Carrot Kick, Fig Fizz i Coco Cooler.


Poseban dizajn pasti za zube

Osim proizvoda za higijenu i njegu ruku, HAAN u svojoj liniji ima i tri verzije pasti za zube koje odlikuje vrhunska formula s hidroksiapatitom i svježim okusima, koja remineralizira zube. Hidroksiapatit je oblik kalcija koji čini 97 posto cakline zuba i 70 posto njegovog dentina. Kada se doda u pastu za zube, on jača zubnu caklinu, pomaže u sprječavanju nastanka karijesa, ublažava osjetljivost te čini zube bijelima.

image

HAAN zubna pasta

FOTOGRAFIJE: PROMO

Važno je napomenuti da se i HAAN paste za zube sastoje od 96% sastojaka prirodnog podrijetla, a u asortimanu su dostupni sljedeći okusi: jabuka i menta, eukaliptus i metvica te chai čaj i menta.

Spomenute proizvode možete pronaći i u elegantnim setovima koje možete pokloniti sebi ili nekome drugome, a sve dodatne informacije o ponudi brenda pronađite na službenoj stranici za Hrvatsku ili na Instagram profilu.

Linker
19. travanj 2024 07:13