Gucci Instagram
Odlično!

Divan potez Guccija: Za novu kampanju prvi put u povijesti brend angažirao modela s Downovim sindromom

Osamnaestogodišnja Ellie Goldstein, koja se modelingom bavi od 15 godine, još s četiri modela dobila je priliku prezentirati novu maskaru talijanskog diva, što je svakako odličan smjer u bolju i uključiviju budućnost beauty svijeta.

Talijanski modni i beauty div Gucci za novu kampanju u kojoj predstavlja Gucci L’Obscur maskaru prvi put u povijesti brenda angažirao modela s Downovim sindromom. Osamnaestogodišnja Ellie Goldstein rodom je iz Engleske, a kao dio Guccine kampanje sudjelovala je u suradnji s Photo Vogue Festivalom.

Inače, Goldstein predstavlja agenciju Zebedee Management koja angažira različite modele, ujedno i one s posebnim potrebama, kako bi pomicala granice među najosjetljivijim skupinama u društvu.

Ellie je uz još četiri modela pozirala u Gucci haljini, držeći novu maskaru, a koliko joj je ovaj angažman značio, napisala je na svom Instagramu:

"Volim ovo. Hvala vam na ovoj nevjerojatnoj prilici i nevjerojatnom snimanju", poručila je Goldstein koja, unatoč svom stanju, nije nikada dopuštala da ono preuzme njezin život, već ga je uzela u svoje ruke. Kako je objasnila u intervjuu za Vogue, sanjala je o tome da postane model pa je s 15 godina potpisala ugovor sa spomenutom agencijom.

Obožava se šminkati

"Najbolji dio ovog posla je što se mogu pokazati drugima. Stajati ispred kamere i pokazati koliko sam profesionalna", ispričala je Goldstein. Šminkati se, kaže, obožava, ali pazi da ne pretjera jer ima jako svijetao ten. "Moja najranija uspomena vezana uz kozmetiku jest trenutak kada me moja sestra Amy šminkala, a imala sam samo dvije godine", prisjetila se.

Inače, Gucci L’Obscur maskaru dizajnirao je kreativni direktor Alessandro Michele za, kako je rekao, autentičnu osobu koja koristi šminku da bi na svoj način ispričala svoju priču o slobodi.

Čitajte i:

Novi, svježi hit: Holo pramenovi neodoljiva su ljetna bajka na kosi za moderne princeze

Kako holivudske ljepotice postižu glam look? Ovo su zaštitni make-up znakovi poznatih dama

Proljeće je u znaku vesele ružičaste: Poznata vizažistica zna kako ovu nijansu nositi na usnama

Linker
16. travanj 2024 08:12