BLAGO IZ FRANCUSKE

Četrdeset godina mirisnog stvaralaštva

Prije četrdeset godina, očaranost prirodom i bogato znanje o bilju potaknuli su tada 23-godišnjeg Oliviera Baussanana na kupnju destilatora pomoću kojega je proizveo svoje prve proizvode s eteričnim uljima ružmarina koje je počeo prodavati na provansalskim tržnicama. Bili su to prvi proizvodi tvrtke koju danas znamo pod imenom L’Occitane.

Destilacija, sadnja, uzgoj, žetva, izumi, inovacije, razvoj, predanost, suradnja … U ovih znakovitih 40 godina – tvrtka koja danas ima više od 3000 trgovina diljem svijeta – svoju strast prema prirodi podijelila je i s ljudima s kojima je veže isti cilj: tvrtka L’Occitane upotrebljava bademe uzgojene na jugu Francuske zbog čega se posvetila izgradnji dugoročnog partnerstva s uzgajivačima s tog područja, a uz to podupire i financijski fond za očuvanje lavande u Provansi.

Povodom slavljeničke obljetnice, u trgovinama ove kozmetičke kuće kupci mogu preuzeti svoju nagradnu knjižnicu u kojoj L’Occitane predstavlja 12 najprodavanijih proizvoda. Prilikom kupnje svakog od njih kupci će dobiti žig, a nakon kupnje četiri prodajna hita L’Occitane svoje klijentice daruje mirisnim poklonom po izboru: set “Čarolija Božura”,”Cedrat” ili “Užitak iz Provanse”.

Linker
19. travanj 2024 19:39