Too Faced Instagram
Jedva čekamo!

Čak je i najbolja maskara na svijetu dobila konkurenciju: Uz nju vam umjetne trepavice neće trebati

Poznati američki brend Too Faced uskoro će lansirati novu maskaru koja bi trebala biti još bolja i učinkovitija od hvaljene 'Better Than Sex' maskare. Suosnivač Too Faced-a Jerrod Blandino rekao je da vam uz ovu maskaru uopće neće trebati umjetne trepavice.

Maskara je jedan od onih kozmetičkih proizvoda bez kojeg ne možemo zamisliti niti jedan make-up look pa čak ni onaj najjednostavniji. Legendarna maskara, već godinama obožavana od strane mnogih žena, 'Better Than Sex' brenda Too Faced, uskoro će dobiti opasnu konkurenciju.

Too Faced Instagram

Iako je 'Better Than Sex' nenadmašna u pogledu pružanja volumena i dužine čak i najravnijim i najkraćim trepavicama, Too Faced je najavio da stiže 'Damn Girl' 24-satna maskara koja navodno pruža 'besramno debele, ekstremno pune trepavice'. Suosnivač Too Faced-a Jerrod Blandino rekao je u nedavnom intervjuu da je nova maskara posebna po činjenici da je nisu kreirali kao svaku do sada.

"Ne možete promijeniti svijet ako napravite nešto bolje, već nešto drugačije", rekao je za magazin Allure. 'Damn Girl' ima revolucionarnu kremastu, pomalo 'mousseastu' formulu, a napravljena je s dva posebna pigmenta (jedan potpuno crn, drugi proziran, sjajan) jedinstvenom tehnikom tučenog topljivog voska kako bi davala volumen bez otežavanja trepavica.

Too Faced Instagram

"Svaka serija ove maskare koju ćemo napraviti bit će identična originalnoj, što znači da ćete svaki put dobiti istu, kvalitetnu formulu", dodao je Blandino. Kao što vidimo na slici, četkica je prilično velika u obliku pješčanog sata te nalikuje onoj od 'Better Than Sex' maskare, no od nje se razlikuje po dvostrukim vlaknima koja obećavaju potpuno podizanje i uvijanje čak i najtvrdoglavijih trepavica.

Too Faced Instagram

"Ova maskara nije za sramežljive žene već one koje preuzimaju kontrolu nad svojim životom. Kao da vam netko kaže: 'To je to, djevojko. Ti si zvijezda svog showa!'", poručio je Blandino.

Maskaru ćete moći nabaviti od 6. lipnja po cijeni od 22 funte (oko 200 kuna) na Too Faced službenoj stranici.

Linker
15. travanj 2024 13:41