njega kože

Beauty tajne slavne manekenke: Još uvijek izgleda kao da joj je 20 jer godinama koristi ovaj proizvod

Claudiji Schiffer njega kože je vrlo važna i sada kada službeno više nije supermodel. Njezinoj jedroj, blistavoj koži mnogi se dive, a možda ne znaju da je tajna u jednom, jedinom proizvodu.

Po mnogima najljepša plavuša iz zlatne generacije supermodela, Claudia Schiffer danas je jednako lijepa i vitka 51-godišnjakinja - koja se prvi put predstavila kao kustosica.

Svi svjetski mediji raspisali su se o njenoj izložbi modnih fotografija iz 90-ih, ali i o njenim ritualima njege kojima zahvaljuje tako očuvan izgled - a tajna napete kože lica je, kaže, u redovnom korištenju seruma.

Čitajte i: AHA kiseline spas su za ‘izmučenu‘ kožu: Postoji čak nekoliko vrsta, a evo kako ih koristiti i vratiti koži sjaj i jedrost

Njezin trenutačni favorit je u Vitamin C serumu britanskog brenda Bamford, koji koristi prirodne sastojke iz organskog uzgoja. Serumi bi, zapravo, trebali biti dio rutine svake žene - već od rane mladosti. Zašto?

Zato što su puni korisnih supstanci - za razliku od kreme ili losiona, u njima nema tradicionalnih emolijensa (koji stvaraju teksturu), a taj prostor u serumu koristi se da bi se napunio što većom koncentracijom ciljanih sastojaka. Pritom je važno znati - ne postoji ‘najbolji’ serum, najbolji je onaj koji odgovara tipu i stanju kože.

image
KIEHL’S Ferulic Brew esencija s ferulinskom kiselinom
vraća koži blistavost, 339 kn.
KIEHL‘S
image
Avon Anew Power serum s protinolomTM za obnovu kože, 109,90 kn.
AVON
image
AFRODITINA tri nova seruma: C10 Vitamin Super Shots uklanja pigmentacijske mrlje, Instant Oxygen Power Shot opskrbljuje kožu kisikom, a Hyaluron & B5 Boost Shot - vlagom.
AFRODITA
image
NOVEXPERT Booster serum s hijaluronom, 423,34 kn.
FOTOGRAFIJE: NOVEXPERT
Linker
19. travanj 2024 12:08