Press
ESSENCE

Beauty blogerice otkrile svoje male tajne

U suradnji s četiri beauty blogerice i YouTuberice essence je razvio novu trendovsku kolekciju “blogger’ beauty secrets”. Mary Oliver s bloga i YouTube kanala Strikeapose predstavlja paletu Shape & Shadows za konturiranje očiju i obrva, Diana zur Löwen s istoimenog kanala osmislila je paletu Touch up to go!, Palmira s bloga i kanala Beauty Palmira paletu Vintage Rose, dok je Serena, koja piše blog BeautyLab.nl, kreirala “the glow must go on” paletu.

Dianina “touch up to go” paleta sadrži tri sjenila u ljubičastoj, smeđoj i nude boji te dvije nijanse rumenila i melem, koji u trenu mogu postati sjajilo za usne. Savršen par s paletom je lak za nokte s polu-mat završetkom.

“Vintage Rose” paletu osmislila je Palmira koja je odabrala sjenila u svjetlucavo bijeloj, nježno rozoj i toploj smeđoj boji. Set nadopunjuju tuš za oči i highlighter, a look možete dodatno “začiniti” s metalik ružičasto-zlatnim lakom za nokte.

Mary voli kombinaciju upečatljivog make-upa na očima “zaokruženog” jakim obrvama pa je za essence osmislila “shape & shadows” paletu za konturiranje očiju. Sjenilo, puder za obrve, highlighter, i vosak za obrve, koji se može koristiti kao baza za puder ili za očuvanje željenog oblika obrva, ključni su dijelovi njezinog make-upa.

Tri različita bronzera u toplim nijansama dio su Serenine palete “the glow must go on”. Bronzeri se mogu koristiti pojedinačno ili u kombinaciji stvarajući svježi sjaj, a make-up možete nadopuniti jednim od dva sjenila za oči u ponudi te highlighterom, a kao šećer na kraju tu je lak za nokte u tirkiznoj boji.

Essence “bloggers’ beauty secrets” kolekcija bit će dostupna na prodajnim mjestima Bipe, DM-a i Kozma od kraja lipnja do kraja srpnja ili isteka zaliha.

Linker
19. travanj 2024 12:01