boli je briga

Novi imidž: Jennifer Garner napravila ono što već jako dugo nije

Slavnoj glumici dojadila je duga kosa pa ju je odrezala na vrlo popularnu dužinu koja joj odlično stoji.

Glumica Jennifer Garner prošlog tjedna je na crvenom tepihu povodom eventa ‘The Big Night Out‘ Gala isfurala novu frizuru. Iako smo je navikli vidjeti s dugom kosom, Jennifer je odlučila da joj treba promjena pa je napravila rez. Ne toliko drastičan, ali ipak rez.

Riječ je o bobu do ramena kojim se pohvalila i na Instagramu, a obogatila ga je i pramenovima. Inače, o njezinoj kosi brine se frizer Adir Abergel koji je njezinu novu frizuru nazvao "Jen G za Gen Z frizuru".

image

Jennifer Garner

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Kako Garner prirodno ima ravnu kosu, no s godinama joj je postala lagano valovita, zbog čega joj ovakav tip boba odlično stoji jer joj daje romantičnu notu te bolje ističe pramenove.

Abergel je kreativni direktor brenda Virtue, specijaliziranog za proizvode za kosu koje koristi i Garner. U videu je objasnila koje proizvode koristi kako bi dobila volumen i istaknula teksturu kose.

Jennifer prvo nanosi Virtue 6-u-1 Styler od korijena do vrhova kose kako bi zaštitila kosu od topline i "izvukla prirodnu teksturu". Krema također daje mekoću i sjaj svim tipovima kose i neprimjetno se stapa bez ostavljanja vidljivog traga.

Nakon toga, glumica koristi Virtue Texturizing Spray koji daje volumen te na kraju na vrhove nanosi Virtue Healing Oil ulje za sjaj. Svi ovi proizvodi, tvrdi Jennifer, sadrže Alpha Keratin 60ku, sastojak koji popravlja oštećenja na kosi.

Linker
06. travanj 2024 17:39