Komentari pljušte

Napokon je i Bali-beg objavio svakodnevni selfie, i to s novom frizuricom

Vladala je masovna histerija kad je krajem lipnja u javnosti odjeknula vijest da se markantni turski glumac oženio, no sve su mu obožavateljice oprostile i samo likeovi pristižu na sve njegove objave na društvenim mrežama.

Burak Özçivit, popularni turski glumac koji se kod nas prije svega proslavio ulogom Bali-bega u seriji 'Sulejman veličanstveni', za najnoviju je objavu u samo sat vremena prikupio više od 150.000 likeova oduševljenih obožavateljica, i naravno, pokojeg obožavatelja! Samo se uzdasi nižu u komentarima pokraj ove fotografije u selfie izvedbi, a oni koji ga pomno prate odmah su primijetili da se ošišao i da ima sasvim drukčiju frizuru nego prije.

I doista, jedan od najmarkantnijih glumaca današnjice, ima nevjerojatnih deset milijuna i sto tisuća pratitelja! Likeovi koje dobiva rijetko su ispod milijuna, a katkad prelaze i tri milijuna!

Uz glumački talent za ovakav je njegov publicitet zasigurno uvelike zaslužan i izgled, a sve govori najčešći komentar pokraj njegovih fotografija na Instagramu: 'Bezobrazno zgodan'.

U Braku je Burak s glumačkom kolegicom Fahriye Evcen.

Instagram
Burak i Fahryje vjenčali su se 2017.
Linker
20. travanj 2024 05:03