Getty Images/iStockphoto
Ništa drugo ti ne treba

Nakon čuvene marmelade, stigao je novi inovativni luksuzni proizvod koji ćete obožavati - obećavamo

Svi oni koji su probali Luxea marmeladu za brzo tamnjenje kunu se u svilenkastu teksturu i neodoljivo lagan osjećaj na koži koji uz to i božanstveno miriše. Ovog ljeta, domaći proizvođač inovativnih luksuznih kozmetičkih proizvoda, pripremio nam je novu poslasticu...

Zanimljivo je kako se u nekim stvarima život kod nas ipak mijenja - i to nabolje. Ne znamo sjećate li se onih davnih dana kada smo kao djeca trčkarali plažom uz more i pomalo zavidno gledali strane turiste. Imali su ljepše kupaće kostime, bolje maske za ronjenje (ako smo ih mi uopće i imali), sjedili su pod šarenim suncobranima na prijenosnom hladnjaku slušajući glazbu iz velikog tranzistora s dvije "ladice" za kazete, šuškali su nekim nepoznatim, a privlačnim slatkišima i mirisali na jako fine kreme za sunčanje...

No sad su se stvari malo promijenile.

Kada sam prošlog ljeta izvadila svoju čudesnu Luxea marmeladu iz torbe na plaži, sve su se moje drage žene nakon prvog mazanja polakomile, pa sam novu morala naručiti već nakon tri dana.

"Jao, kako božanstveno miriše!" rekla mi je šogorica Jelena.

Luxea marmelada za brzo tamnjenje savršena je i za lice i za tijelo, a kolekcija je dopunjena novim proizvodom.

"Pa ova je bolja od bilo koje koju sam do sad isprobala..." komentirala je Mia, poznata po tome da obožava kozmetiku i uvijek prva dozna za najbolje hitove.

I doista, Luxea marmelada za brzo tamnjenje pokazala se kao jedini proizvod koji je zadovoljio sve moje kriterije. Lako je razmaziva, nije masna, ne ostavlja tragove na mom omiljenom bijelom badiću i, jesam li rekla da uz to - božanstveno miriše!? A u kombinaciji s Luxea suhim uljem sa zlatnim česticama imam dobitnu kombinaciju za isticanje svoje preplanule puti do dugo u jesen. Kao djevojci koja je odrasla na moru i strašno pati za dugim ljetom, to mi je posljednjih godina jedna od stvari za kojom posebno patim. Eto, priznajem.

Kao da to već nije bilo dovoljno, iz moje sad već omiljene linije proizvoda za sunčanje, i to da naglasim - domaće proizvodnje - stiže i novitet za kojim sam čeznula! Riječ je o suhom ulju za sunčanje. Woo-hoo! Ne znam za vas, ali ja obožavam ulja, a suha ulja - posebno. Ovo, pritom, dolazi sa zaštitnim faktorom 25 što je za moju kožu željnu sunca idealna zaštita za prvo izlaganje suncu, a bit će još i bolje u onim najvrućijim ljetnim danima.

Pored toga, miris me oduševio na prvu, a sigurna sam kako će uz ovaj proizvod moja koža ostati i zdrava i mladolika, jer osigurava i UVA i UVB zaštitu, ali i (sad već skačem od sreće) - koenzim Q10 i vitamin E.

A onaj divan miris koji sam vam spomenula na početku, mogu zahvaliti čak pet njegujućih i dragocjenih ulja - argana, brusnice, borovnice, badema i suncokreta.

Meni osobno najbolji je dio što se, baš poput marmelade, brzo upija i nije masno - otud i ono ushićenje kad sam saznala za suho ulje za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

Stoga, ako ovog ljeta na plaži vidite divnu mladu damu, pritom preplanula tena za kojom se širi neodoljiv miris prirodnih njegujućih ulja... tko zna - možda smo to ja i moja Luxea :)


SAVJET ZA KRAJ - KAKO KORISTITI SUHO ULJE ZA SUNČANJE

Nanesite obilno i ravnomjerno na kožu prije izlaganja suncu. Ponovite zaštitu nakon plivanja i brisanja ručnikom ili minimalno svaka 2 sata.

Ovaj proizvod možete pronaći u ljekarnama ili možete naručiti uz besplatnu dostavu na www.luxea.hr


Sadržaj nastao u suradnji sa Luxea brendom.

___________________

Luxea kozmetički proizvodi su vrhunski i inovativni proizvodi koji su uvijek u trendu i imaju jedinstveni cilj, a to je naglasiti blistavu ljepotu svake žene. Nastaju kao spoj visokoefikasnih premium sastojaka kao što su zlato i kavijar, u kombinaciji s najboljim antioksidansima, ali i najučinkovitijim organskim i prirodnim sastojcima kao što su ekstrakt mrkve, prirodna ulja badema i makadamije, ekstrakti jojobe i ružmarina te aloe vera. Osim glamuroznog sjaja i zavodljive kombinacije mirisa, Luxea proizvodi također pružaju i dubinsku njegu, zaštitu od okolišnih čimbenika i preuranjenog starenja, istovremeno pružajući neodoljivo hranjivi i nemasni dodir luksuzne baršunaste glatkoće. Uz svoja elegantna pakiranja za jednostavnu i praktičnu primjenu, Luxea zapravo predstavlja malu dnevnu dozu luksuza kojeg si volite i možete priuštiti.

Linker
18. travanj 2024 17:39