Kako se vama sviđa?

Muke po pixie frizuri! Glumica gorko požalila šišanje: ‘Bila je to najgora odluka ikad‘

Zvijezda serije ‘Teorija velikog praska‘ ošišala se prije osme od ukupno 12 sezona, iako je mislila da će joj kratka kosa olakšati život - dogodilo se upravo suprotno.

Sa šišanjem kose na kratko, zapravo je kao i s tetovažama - kad to učinite ili istog trena shvatite da vam je to trebalo ili iste sekunde shvatite da je to bila velika greška. Ovo drugo dogodilo se Kaley Cuoco dok je snimala Teoriju velikog praska. Gledatelji serije zavoljeli su je kao luckastu Penny, vrckavu ljepoticu duge plave kose, i mnogi su se iznenadili kada je na malim ekranima osvanula s kratkom pixie frizurom. Bilo je to u osmoj sezoni ovog hit sit-coma, a Kaley je s odmakom priznala da je šišanje instant požalila.

image

Kao Penny kojoj su duge plave lokne bile zaštitni znak.

CBS/PLANET/PROFIMEDIA

"Pomislila sam, ovo je najgora odluka ikad. Što mi je bilo?", otkrila je glumica u knjizi "The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series", koja je nedavno objavljena.

No imala je jako dobar razlog za promjenu stila. Iako njena kratka kosa korespondira s promjenom lika Penny iz vrckave konobarice u ozbiljnu prodajnu predstavnicu farmaceutske industrije, nije ta uloga zahtijevala drastičnu promjenu imidža. Glumica se ošišala zbog uloge u filmu, ali joj je veliki motiv bio i očekivanje da će joj kratku kosu biti lakše održavati.

"Mislim napravila sam za film Burning Bodhi, što mi je bio izgovor da je odrežem. U to smo vrijeme pripremali osmu sezonu i nešto se trebalo promijeniti. Bilo mi je dosta kose, dosadila mi je, i smiješno je kako sam mislila da će kratka kosa zahtijevati manje vremena u stolici kod šminkera i frizera, čak iako sam jako voljela tu ekipu", opisala je Cuco.

U stvarnosti pixie frizuru bilo je mnogo teže održavati nego je ona isprva mislila.

image

Sve je iznenadila kratkom kosom 2014.

CBS/PLANET/PROFIMEDIA

"Mislila sam da ću srezati i to vrijeme friziranja, jer sam mrzila te pripreme. Zato sam u šestoj i sedmoj sezoni toliko često nosila podignutu kosu. Odrezala sam je, a ispalo je da oko nje ima više posla i nije ju lako stilizirati", dodala je glumica.

Frizura se odrazila i na gledanost, kao i na hejterske komentare kojom su obožavatelji serije zasuli Kaley, no unatoč svemu sada kaže da se dosta zabavila s tim stilom.

Linker
19. travanj 2024 21:57