‘ko te šiša?!

Ljetni makeover poznatih Hrvatica: Tko je bio najhrabriji i kome se hrabrost isplatila!

Što je zajedničko glumici Katarini Madirazza, pjevačici Niki Turković i novinarki Editi Misirić? Sve tri skupile su dovoljno hrabrosti i odlučile se na drastičan makeover – kod frizera!

S dolaskom ljeta i vrućina mnoge žene požele napraviti veliki rez i rasteretiti se duge kose, no malo koja za to uistinu ima hrabrosti. A da se hrabrost itekako isplatila nekim poznatim damama, jasno je iz jednog pogleda na njihove nove frizure. Glumica Katarina Madirazza (28) koju televizijska publika gleda u seriji 'Ko te šiša i Dar Mar upravo je zbog potonje serije i uloge Daliborke Grob morala privremeno zaboraviti na svoju dugu smeđu kosu.

Jeste li spremni? Kažu da će ova super nosiva frizura biti apsolutni pobjednik proljetne i ljetne sezone

"Kao što se drugi boje zubara, tako ja nevoljko odlazim frizeru u strahu od kratke kose. Nije bilo jednostavno odlučiti se za ovako drastičan rez, ali već sam na početku karijere rekla da nema toga što ne bih učinila za ulogu", kaže Katarina koja primjećuje da joj je, otkako je “ogolila” vrat, držanje uspravnije, a njega kose joj nikad nije bila jednostavnija.

Svoj plavi bob s uvojcima i kratkom retro frizurom zamijenila je kantautorica Nika Turković čiji su fanovi oduševljeni velikom promjenom. Nika je izjavila kako se s dugom kosom nije osjećala nimalo ženstveno te da ova puno bolje pristaje njezinom stilu. Osim što ju je skratila, kosu je obojila u smeđe te tako od plavuše postala brineta. Tzv „mullet“ frizura, koja je zapravo nova „fudbalerka“ vratila se na velika vrata još prošle godine, a Miley Cyrus jedna je od prvih koja je isfurala taj look. Uslijedile su frizure Zendaye, Rihanne i Scarlett Johannson.

Trendovi u frizurama za 2021.: Nema drastičnih rezova, naglasak je na stiliziranju i ukrašavanju

Niku je ipak za promjenu inspirirala glumica Úrsula Corberó, najpoznatija po ulozi Tokyo u hit seriji "Money Heist", koja je također nosila kratki bob, no tek s kratkom kosom dobila je ženstveni, statement izgled.

Voditeljica i novinarka RTL televizije Edita Misirić Vrkljan godinama je bila vjerna dužem bobu no sada je odlučila isprobati kako joj pristaje frizura kakvu su nosile Tilda Swinton, Sharon Stone i Gwyneth Paltrow. Kako je bila u sigurnim rukama majke Maje Misirić, inače vlasnice frizerskog salona, u dobar ishod nije ni sumnjala.

Za sve dužine: ‘Zavjesa‘ šiške novi su hit trend 2021.

„Da mi je netko prije samo tjedan dana rekao da ću se ovako kratko ošišati rekla bih mu da je lud! Na kraju sam poludjela ja i rekla - šišaj, Majo! Why not? Narast će! Zadnji put kada sam imala tako kratku kosu imala sam možda pet godina kada sam se ošišala sama s maminim škaricama za manikuru.. Maja je pokušala spasiti stvar, ali ne baš s puno uspjeha. Ovo ljeto ćemo ovako, a na jesen ćemo vidjeti...”, rekla je Edita.

Linker
25. travanj 2024 20:21