Mario Poje
'Snaga je u nama'

Ljupka Gojić Mikić: 'Moja najljepša životna uloga je uloga modela, ali ne onog na modnim pistama, već uzora svojim kćerima'

Ona je sinonim za jedno od najcjenjenijih imena domaće modne scene, no usprkos laskavoj reputaciji, Ljupka Gojić Mikić ispred svega stavlja ulogu majke. U novoj kampanji za Pantene, vodeći brend za njegu kose u svijetu, progovara o važnosti poticanja samopouzdanja i snage kod svojih i naših djevojčica. U tome joj se pridružila i njena najstarija kći.

Pantene i Ljupka Gojić Mikić nastavljaju dugogodišnju suradnju, a u kampanji po prvi puta sudjeluje i Ljupkina najstarija kći Jana Sienna Mikić. U trgovinama dm drogerie markta za vrijeme trajanja kampanje kupci proizvoda Pantene na dar dobivaju kozmetičku torbicu s potpisom Jolie Petite by Ljupka Gojić.


Oslikava intiman odnos majke i kćeri

Pantene već generacijama brine o ljepoti i njezi kose o čemu svjedoči i najnovija suradnja s modelom i poduzetnicom Ljupkom Gojić Mikić i njenom kćeri Janom Siennom. Kampanja pod nazivom "Snaga je u nama" oslikava intiman odnos majke i kćeri te novim generacijama otkriva tajnu snažne i lijepe kose.

Ljupka Gojić Mikić je svoj poseban odnos s Panteneom, započela još 1996. godine u New Yorku kada je bila zaštitno lice kampanje, a suradnja je u nekoliko navrata nastavljena i u Hrvatskoj. Ove godine Pantene podsjeća na važnost, toplinu i snagu odnosa između majki i kćeri. Ljupka Gojić Mikić kao majka triju djevojčica ima iznimnu ulogu u njihovom odrastanju, ali je uzor i mnogim drugim majkama i djevojčicama.

Mario Poje

"Moja najljepša uloga u životu je uloga modela, ali ne onog na modnim pistama već životnog modela i uzora svojim kćerima. Ženska snaga je u ženama koje nas okružuju, to je i meni samoj bilo jasno prilično rano. Moju je karijeru odmah na početku obilježila i suradnja s Panteneom, brendom koji osnažuje različitost i pomaže da nam lijepa i zdrava kosa daje snagu i samopouzdanje u svim životnim fazama. Jana Sienna i ja smo uživale snimajući kampanju "Snaga je u nama" što se i vidi iz fotografija te vjerujem da smo uspjele izraziti taj poseban osjećaj i povezanost majke i kćeri", izjavila je Ljupka Gojić Mikić.


Snažno je lijepo

Pantene, kao vodeća marka za njegu kose u svijetu, vjeruje da je snažno lijepo. U svojim linijama za njegu i zaštitu kose ističe i osnažuje ženstvenost i ljepotu kose u svakoj dobi.

"Pantene s ponosom predstavlja kampanju "Snaga je u nama" kojom podsjeća na generacije žena koje su utjecale ili utječu na naše živote i na naše izbore, a najčešće su to majke. Ljupka i Jana Sienna prenose tu neraskidivu poveznicu, ali i modnu zaigranost koja od najranije dobi započinje upravo kosom", izjavila je Roberta Čirjak, marketing menadžerica tvrtke Procter&Gamble Hrvatska.

Mario Poje

Pantene je u suradnji s dm-om Hrvatska pripremio i posebno iznenađenje kupcima proizvoda Pantene.

Od 1. do 29. veljače 2020. uz kupnju najmanje dva Panteneova proizvoda kupci na dar dobivaju kozmetičku torbicu koja nosi potpis Jolie Petite by Ljupka Gojić.

Lijepa kosa je ujedno zdrava kosa i zato Pantene uz jedinstvenu Pro-V formulu već 70 godina pomaže zdravlje i ljepotu kose.


Napomena: Promocija "Pantene - Snaga je nama" u trgovinama dm drogerie markta traje od 1.2.2020. do 29.2.2020., odnosno do isteka zaliha.

Linker
16. kolovoz 2022 12:56