Baš kako volimo

Ljubav na prvi miris: Stigli su novi favoriti iz L‘Erbolaria i čarobni su!

Sjemenke iz ploda stabla obilja i cvijet plumerije glavne su zvijezde dviju novih kolekcija mnogima omiljenog talijanskog branda.

Bogatih boja i mirisa, L‘Erbolario je predstavio noviteti brenda u obliku dvije linije, gurmanski Melograno i cvjetni Frangipani.


L’Erbolario MELOGRANO

Nar (šipak) nazivaju stablom obilja, a simbolizira ponovno rođenje i plodnost. Unutar njegove tvrde kore nalazi mnoštvo sjemenki čarobne, crvene boje iz kojih se dobiva slatko kiseli sok koji je snažan antioksidans i upravo je u ovoj liniji prepoznat kao kvalitetan sastojak koji blagotvorno utječe na kožu.

image

Parfem iz linije L‘Erbolario Melograno

MARIJA NIKšIć PRESS

Energična citrusno, voćni miris, uz naglaske ružičastog papra i slatke i kisele naznake nara i crvenog ribizla u srednjim notama, sa zaokruženošću mošusa kao baze učinit će parfem iz ove linije jednostavno neodoljivim, pomalo misterioznim. Uz to, tonirajući i zaglađujući ekstrakt nara, uz osvježavajući i hidratantni sok nara posebni su sastojci gela za kupanje koji nježno čisti i njeguje kožu. Nastavak njege očaravajućeg mirisa skriva se i u kremi za tijelo i ruke, koja povećava hidrataciju i čvrstoću kože. Nježan sapun iz istoimene linije ostavlja kožu mekom i mirisnom.

image

L‘Erbolario Malograno

MARIJA NIKšIć PRESS

Linija je zaokružena promo paketima koji će postati savršen poklon za nadolazeće blagdane.

L’Erbolario FRANGIPANI

Srce je ove linije jedinstvenog mirisa, obavijene mekim, toplim, slatkim i umirujućim notama je cvijet plumerije - Frangipani.

image

L‘Erbolario Frangipani

MARIJA NIKšIć PRESS

Za ljubitelje citrusnih nota, parfem iz ove linije, uz buket mandarine i bergamota pojačava slatkasti, cvjetni miris cvijeta Frangipani, a bazne note cedrovine i ambera daju kompoziciju topline. Gel za kupanje, bogat sastojcima prirodnog podrijetla, uključujući ekstrakt i destiliranu vodu Frangipani i organsko suncokretovo ulje, nježno čisti kožu ostavljajući neodoljivi mirisni trag.

image

Parfem iz linije L‘Erbolario Frangipani

Bogata ultra-hranjivim organskim uljima, krema za tijelo brzo se upija, hrani kožu i ostavlja neodoljiv mirisni trag. Balzam za ruke ima omekšavajuća i hidratantna svojstva ricinusovog ulja s opojnim Frangipani mirisnim notama. Mirisni sapun obogaćen prirodnim organskim uljima kokosa i suncokreta zahvaljujući svojoj kremastoj teksturi nježno čisti kožu ruku ostavljajući ugodan mirisni trag.

image

Parfem iz linije L‘Erbolario Frangipani

Osim prekrasnih proizvoda za njegu tijela, linija Frangipani sadrži bogat izbor limitiranih setova koji se nude kao elegantni darovi velikog šarma i profinjenih gesti.

Proizvodi iz obje linije sadrže do 98% sastojaka prirodnog podrijetla.

Svoju novu mirisnu, čarobnu poslasticu odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda te jedinom L‘Erbolario monobrand dućanu, u Masarykovoj 6 u Zagrebu. Proizvodi su dostupni za kupnju i na novoj platformi - Pharmeria, ali i na službenim stranicama branda.

Linker
18. travanj 2024 15:52