INSPIRIRANI LJEPOTOM

Zvijezda hit serije Damin gambit u izdanju koje bi malo koja dama znala nositi

Hollywood je ostao u čudu nakon Rihanne koja se u posljednje vrijeme često pojavljuje na javnim događanjima u donjem čipkastom rublju, a ovog puta još jedna mlada zvijezda izazvala je pažnju neobičnim outfitom na zabavi nakon dodjele Oscara.

Budući da modne kombinacije na dodjeli Oscara nisu oduševile kritičare, na tradicionalnoj zabavi Vanity Faira, neke zvijezde su otišle korak dalje i odvažile odabirom outfita. Po svemu sudeći ova godina je inspirirana donjim rubljem, a obožavateljice ovog stila su upravo Diorove muze. Među njima je i prekrasna glumica Anya Taylor Joy koju mnogi pamte po popularnoj ulozi u seriji 'The Queen's Gambit'.

Na društvenim mrežama plavokosa glumica zahvalila se organizaciji Vanity Faira, Dioru te Ryanru Hastingsu koji je stilizirao njen fantastični look. Genijalni Hastings crnu bustier haljinu dodijelio je filmskoj zvijezdi ravno s piste. Ovo nije ni prvi put da je Taylor Joy nosila nešto što je trajalo satima u Dioru, budući da je njezina haljina za Zlatni globus dizajnirana 300 sati.

Čitajte i: Gruzijska šahovska ikona tuži Netflix zbog ‘Daminog gambita‘: Traži pet milijuna dolara odštete i uklanjanje sporne rečenice

Pogledajte kako je ova prekrasna, glamurozna Diorova haljina izgledala prije izlaska u javnost kao i kako je izrađena, dio po dio.

Za besprijekorni Anyin make up pobrinula se vizažistica Georgie Eisdell koja je upotpunila look s fatalnim crvenim ružem, dok se za frizuru nadahnutu Hollywoodom s velom preko lica pobrinuo njezin dugogodišnji frizer Gregory Russell.

Nakon što se Taylor-Joy pojavila na crvenom tepihu s dečkom Malcolmom McRaeom na zabavi je nazdravljala s kolegama glumcima na osvojenim zlatnim kipićima i veselila se njihovom uspjehu.

''Spoj obitelji Addams'', poručila je na Instagramu ispod fotografije na kojoj pozira sa svojim dragim.

''Hvala Vanity Fairu na nevjerojatnoj večeri i mom dragom Dior timu za ovaj fantastični gotički glam'', dodala je kraljica šaha.

image

Anya Taylor Joy s dečkom Malcolmom McRaeom

CAPITAL PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Podsjetimo, glumica je dobitnica nekoliko priznanja, uključujući nagradu Zlatni globus i nagradu Ceha filmskih glumaca, uz nominaciju za Primetime nagradu Emmy. U listopadu 2020. objavljeno je da je dobila ulogu glavnog lika u Mad Maxu. U siječnju 2021. dobila je ulogu u dramskoj drami Davida O. Russella Canterbury Glass u kojoj će također glumiti Robert De Niro, Christian Bale, Margot Robbie i Mike Myers.

U rujnu 2021. objavljeno je da je dobila ulogu princeze Peach u filmu Super Mario Bros Aarona Horvatha i Michaela Jelenića, u produkciji Universal Picturesa i Illuminationa koji će biti objavljen 21. prosinca 2022. Time ju je 2021. godine proglasio jednom od 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu.

Čitajte i: Odbrojavanje je počelo: Harry Styles zaludio obožavatelje fotografijama za novi singl

Linker
16. travanj 2024 06:17