Instagram
SUNCE NA OBRAZIMA

Žuto rumenilo: Novi beauty trend koji krši sva pravila

Lani se žuta nijansa pokazala kao odličan odabir za kapke, ali ove godine beauty blogerice idu korak dalje – i boju sunca nanose na obraze, ali i na usne.

Lani se žuta nijansa pokazala kao odličan odabir za kapke, ali ove godine beauty blogerice idu korak dalje – i boju sunca nanose na obraze, ali i na usne.

Metalik nijanse poput zlatne dominirale su prošle godine revijama modnih kuća Jean Paul Gaultier, Alexandre Vauthier, Christian Dior i J.Mendel čiji su vizažisti pokazali kako nositi tu upečatljivu i vrlo neuobičajenu boju. Tada je vrijedilo pravilo da je žuta dovoljno moćna, dok ostatak looka treba biti primiren, ali ove godine na to možete zaboraviti.

Vizažisti uvjeravaju da se radi o boji koja svima dobro stoji, bez obzira nanosite li je na kapke ili obraze. S obzirom na to da se žuti tonovi prirodno pojavljuju u našoj koži, žuto rumenilo to dodatno naglašava i unosi promjenu u beauty rutinu. I ostatak make-upa može biti u tim tonovima ili je možete kombinirati s kontrastnim nijansama kao što su crvena i plava.

Kod nanošenja možete se poslužiti "drapingom", tehnikom koju je vizažistica barbadoške pjevačice Rihanne upotrijebila za njezin upečatljiv look na crvenom tepihu Met Gale, a s obzirom na to da žuto rumenilo ne postoji - sav posao možete odraditi s omiljenim sjenilom za oči.

Keeping things simple today @meltcosmetics Xenon @makeupgeekcosmetics Sugar Rush

Objavu dijeli Rachel Grey (@nothingrhymeswith.rachel)

Linker
26. travanj 2024 00:43