Odlično joj ide!

Zendaya za crveni tepih ne treba vizažista: Za dodjelu Oscara našminkala se sama

Osim odličnih stajlinga na dodjeli i na after-partyju Vanity Faira, glumica je oduševila i make-upom koji je uskladila s dvodijelnom kreacijom modne kuće Valentino.

Mlada glumica Zendaya, zvijezda serije Euphoria i filma Dune, bila je jedna od najbolje odjevenih žena na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, ali i oskarovskom after-partyju Vanity Faira.

image

Zendaya je na dodjeli nosila Valentino kreaciju.

PRENSA INTERNACIONAL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Čitajte i: Zaslužile su modni Oscar! Predstavljamo sve kraljice holivudskog crvenog tepiha

Zendaya je izgledala moderno, ali i profinjeno u dvodijelnoj kreaciji s potpisom modne kuće Valentino, a za party je izabrala moćno Sportmax odijelo koje je kombinirala s Bvlgari nakitom, ljubičastom košuljom i kravatom.

No, mnoge je, pa i nas, oduševio njezin make-up na dodjeli koji je komplimentirao stajlingu, a njemu može zahvaliti samoj sebi. Naime, na svom Instagram profilu otkrila je da se sama našminkala za dodjelu, znakovito napisavši "ponekad imam vlastiti make-up ritam".

image

Svjetlucavo srebrno sjenilo uskaldila je s outfitom.

PRENSA INTERNACIONAL/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Glumica je kreirala svjež look pomoću Lancome proizvoda, što ne čudi jer je ambasadorica ove francuske kozmetičke kuće. Naglasak je bio na očima koje je istaknula svjetlucavim srebrnim sjenilom i obrubila ih crnom olovkom.

Svoj besprijekoran ten naglasila je laganim rumenilom i bronzerom, a usne nude ružem i sjajilom. Obrve je popunila smeđom olovkom i začešljala ih prema gore za što prirodniji look.

image

Zendaya na Vanity Fair after-partyju.

ENT/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Čitajte i: Naši stilisti složni: Oscar je modno podbacio, prosječna ocjena mnoge će iznenaditi

Kada je riječ o njezinom glamuroznoj frizuri, Zendaya je ipak surađivala s profesionalkom. Stilistica za kosu Antoinette Hill, piše People, rekla je da su se brzo složile oko ove frizure jer naglašava glumičine lijepe crte lica.

Prije tri godine, kada je postala ambasadorica Lancomea, Zendaya je rekla da voli eksperimentirati s make-upom. "Stalno vježbam, pokušavam, griješim pa opet pokušavam. S vremenom sam naučila različite tehnike šminkanja od vizažista i dragih ljudi koje sve imam napisane na jednom mjestu. Često pogledam fotografije s crvenom tepiha - nekada si izgledam kao duh, ali znam da će drugi puta biti bolje", rekla je glumica.

Linker
14. travanj 2024 10:57